"VISSZAÉLÉS" címkével ellátott hírek
Csalókra figyelmeztet az Elmű-Émász, bejelentést kaptak arról, hogy a nevükben keresik fel az ügyfeleket ismeretlen személyek "adatgyűjtés" címén.
Ismeretlenek visszaélnek a Magyar Posta nevével, nyereményeket ígérnek, személyes adatokat kérnek - hívta fel a figyelmet a társaság csütörtökön az MTI-nek küldött közleményében.
Három év börtönbüntetésre ítélték Romániában Dan Sova volt közlekedési minisztert, akit befolyással való üzérkedésben találtak vétkesnek.
Döntöttem! Beállok én is a sorba! Vallani fogok! Csak annyi különbséggel, hogy nem a saját megélt élményemet mesélem el – szerencsére –, hanem néhány katonatársaimét. De a történés mindenképp üvöltő karakterekért kiállt!
Az LMP szerint a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) a semmire fizetett ki 900 millió forintot, amikor egy európai uniós támogatás részeként megvett egy mai napig nem használt számítógépes programot.
Vesztegetés elfogadása miatt emelt vádat a Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség két nő ellen, akik legalább harminc alkalommal üzleteltek orvosi receptekkel - tudatta a vádhatóság szerdán az MTI-vel.
Újabb visszaélési forma van terjedőben az interneten, az OTP Bank nevével visszaélve, a bank 67. születésnapjára hivatkozva csalók nyereményjátékot hirdettek - közölte honlapján a pénzintézet.
Hivatali visszaélés gyanújával ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz a Párbeszéd Magyarországért (PM) a Városligettel kapcsolatos birtokvédelmi határozat miatt - áll a párt elnökségi tagja, józsefvárosi önkormányzati képviselője közleményében, amelyet szombaton juttatott el az MTI-hez.
A méhkeréki közúti határátkelőhelyen szerdán 16 óra 45 perc körüli időben kilépésre jelentkezett egy román állampolgárságú férfi egy osztrák honosságú kisteherautóval.
A kormányoldalon megjelent rendelettervezet célja az egyszerűsített adminisztráció mellett a gazdaság fehérítése. A tervek szerint a hatóságok ellenőrzési jogkörének bővítésével eredményesebben fel lehet lépni az álőstermelőkkel szemben, a visszaélések csökkentése pedig a tisztességes gazdálkodók piaci lehetőségeit is javíthatják.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft