"VITORLÁZÓREPÜLŐ" címkével ellátott hírek
Két férfi életét vesztette a tököli reptéren, amikor vitorlázógépük lezuhant - olvasható a rendőrség hivatalos oldalán pénteken.
Felszállás közben a földhöz csapódott egy vitorlázórepülő csütörtökön a hajdúszoboszlói repülőtéren, a gépet vezető férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba - közölte a katasztrófavédelem és a mentőszolgálat.
Megszakított felszállást követően visszazuhant és a földhöz csapódott egy oktató vitorlázó repülőgép Budapesten, a hármashatárhegyi repülőtéren hétfő délután, a balesetben az oktató és a növendék is megsérült - tájékoztatta a repülőklub elnöke az MTI-t.
Lezuhant egy motoros vitorlázógép Pipis-hegyen, Gyöngyös közelében.
Lezuhant egy vitorlázórepülő szombat délelőtt a hajdúszoboszlói repülőtéren, a pilótát mentőhelikopterrel kórházba szállították - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.
A Komárom-Esztergom megyei Kecskéd repülőteréről felszálló vitorlázógép zuhant vasárnap délután a közeli horgásztóba, a zuhanás után a pilóta kiúszott a partra - tájékoztatta a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivő-helyettese.
Levegőbe emelkedés közben megsérült egy vitorlázórepülő pénteken a déli órákban Jakabszálláson - tudatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.