"VÍZBE FULLADÁS" címkével ellátott hírek
Az előző évhez képest csökkent a tragédiák száma.
Vízbe fulladt Bode Miller síelő 19 hónapos kislánya, Emma Miller.
"Nem lehet érteni, hogy mire gondolnak azok, akik úszástudás nélkül a mély vízre mennek" - nyilatkozta egy tévéműsorban Tar Mihály, a vízimentők szóvivője a Balatonmáriafürdőnél megfulladó fiú halálára reagálva.
Magyarországon az idén nyáron jelentősen megemelkedett a halálos vízibalesetek száma. Az év eleje óta 61-en fulladtak vízbe, míg tavaly egész évben 60-an. Vagyis már most többen lelték halálukat a szabad vizekben, mint 2016-ban, 12 hónap alatt.
Vízbe fulladt egy vízibicikliről a Balatonba esett 14 éves fiú, valamint a mentésére induló 54 éves férfi a Balatonlelle és Balatonboglár közötti vízterületen - tájékoztatta Bagyó Sándor, a mentésben részt vevő Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának elnöke az MTI-t csütörtökön.
Idén már 63-an fulladtak meg a hazai folyókban, tavakban. Legtöbbjük 30 év feletti férfi. Szinte mindig a felelőtlenség áll a halálesetek mögött, sokan úszástudás és félelemérzés nélkül vetik magukat a vízbe.
Magyar férfi fulladt egy Salzburg közelében található tóba, június eleje óta ez a 19. vízbe fulladásos eset Ausztriában - jelentette csütörtökön az osztrák média.
Öt holttestet emeltek ki a tengerből a Szicíliai-csatornán hétfőre virradóra, miközben az észak-afrikai partokról szünet nélkül érkeznek az illegális bevándorlók Olaszországba. Befogadásukra megnyitották az olasz laktanyákat.
Egy 52 éves férfi holttestét emelték ki a búvárok Gyomaendrőd közelében, a Hármas-Körös dan-zugi holtágából - tájékoztatta a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője hétfőn az MTI-t.
Vízbe fulladt egy 17 éves fiú a Borsod megyei Arlón lévő tóban - tudta meg az MTI szombaton.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft