"VIZELETMINTA" címkével ellátott hírek
Egy új brit kutatás szerint vizeletvizsgálattal is ki lehet szűrni a méhnyakrákot okozó HPV-vírust. Az új vizsgálati módszer kiválthatja a sok nő számára kellemetlen, szorongást okozó kenettesztet - számolt be róla a BBC News.
Egyre több munkahely követeli meg, hogy vizeletmintát adjanak le a dolgozók drogteszt miatt.
Szarvas Koppány Bendegúz, az Ifjú Demokraták (IDE) vezetője és három társa leadták vizeletmintáikat hétfőn a VIII. kerületi polgármesteri hivatal portáján, hogy így tiltakozzanak Kocsis Máté fideszes polgármester drogteszttel kapcsolatos javaslata ellen. A Demokratikus Koalíció (DK) ifjúsági szervezetének vezetője azt kérte: a mintákat adják át Kocsis Máténak, aki a hétvégén állt elő azzal az indítvánnyal, miszerint minden évben drogtesztre kellene kötelezni a 12-18 közötti fiatalokat, a politikusokat és az újságírókat.
Kevesli a doppingellenőrzést a teniszben Roger Federer, a svájciak sztárjátékosa: úgy érzem, mostanában kevesebbszer ellenőriztek, mint hat-nyolc évvel ezelőtt - jelentette ki a 31 éves, idén wimbledoni bajnok játékos Londonban a hétfőn rajtoló Mesterek Kupája előtt.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft