"VÍZMŰ" címkével ellátott hírek
Szomorú volt az idő, csepergett az eső, 2018. február 20-án Békéscsabán. Ha szabadtéri kézilabdameccset játszottak volna a Szabolcs utcai Vízmű-pályán, az időjárás alaposan megnehezítette volna a játékosok dolgát
Ellopták a TIT Budapesti Planetárium vízóráit kedd éjszaka, a helyreállításig a látogatóknak nem tudnak vizet biztosítani - közölte az intézmény szerdán az MTI-vel.
Nemzeti lobogóval ajándékozza meg az eszéki (Osijek) vízmű a rendszeresen fizető ügyfeleit.
A békéscsabai Vásárhelyi Pál Szakközépiskolában 5 millió forint értékű fejlesztést hajtottak végre a geológia laboratóriumban. Az új eszközöket közösen mutatta be a mecénás MOL képviselője, Blaskó-Nagy András, az iskola igazgatója, Török Árpád, valamint a diákok és tanáruk Méhi Gabriella – egy szabályos iskolai óra keretében.
Babák Mihály szarvasi polgármester kifakadt a megyei vízművek ellen a testületi ülésen
Több ügyben határozott az a keddi rendkívüli munkásgyűlés, amelyet a Békés Megyei Vízművek békéscsabai üzemmérnökségének munkatársai tartottak egy elbocsátott munkatársuk tragédiája kapcsán. Emellett még kedd kora este fekete gyászzsinórt vittek Csák Gyula vezérigazgatónak, emlékezve az elhunyt Csicsely Jánosra.
Egy tragikus öngyilkosság borzolja a kedélyeket a Békés Megyei Vízművek Zrt.-nél. Június 18-áról 19-ére virradó éjjel felakasztotta magát Cs. János 35 éves vízvezeték-szerelő, aki 18 éves kora óta dolgozott a cégnél. Az elhunytat június 18-án közös megegyezéssel bocsátották el a cégtől, miután munkajogi vitába keveredett a cégvezetéssel. Magukat megnevezni nem kívánó munkatársai közül néhányan egyenes összefüggést látnak az elbocsátás és az öngyilkosság között, míg a cégvezetést megdöbbenti maga az eset, és az, hogy valakik közvetlen összefüggést találnak a két történés között - mondta a Hír6.hu-nak Csák Gyula vezérigazgató.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft