"VLAGYIMIR PUTYIN" címkével ellátott hírek
Vlagyimir Putyin orosz államfő bejelentette szerdán Nyizsnyij Novgorodban, hogy indul a jövő évi elnökválasztáson.
Katyerina Tyihonovát egy kollégája buktatta le, de visszavonta nyilatkozatát.
Vlagyimir Putyin orosz elnök telefonon egyeztetett a kelet-ukrajnai szakadár "köztársaságok" vezetőivel a konfliktus során ejtett foglyok cseréjére vonatkozó ukrán javaslatról, amit támogatásáról biztosított - közölte Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője.
Részvétét fejezte ki Vlagyimir Putyin orosz elnök amerikai hivatali partnerének, Donald Trumpnak a texasi Sutherland Springs baptista templomában elkövetett, 26 halálos áldozatot követelő lövöldözés miatt.
Egyaránt kedvezően értékelte első találkozójuk létrejöttét Donald Trump és Vlagyimir Putyin. Az amerikai és az orosz elnök pénteken tárgyalt a németországi Hamburgban, a G20-csúcs közben.
Donald Trump amerikai elnök pénteken találkozik és tárgyal először négyszemközt Vlagyimir Putyin orosz elnökkel, várhatóan fél órát.
A pénteken elhunyt Helmut Kohl volt német kancellárról Vlagyimir Putyin orosz elnök is tisztelettel emlékezett meg - erről is beszélt Kun Miklós történész, Oroszország-szakértő.
A DK vezetője azt állítja, hogy tudja, mivel zsarolják az oroszok Orbán Viktort, és felszólította a miniszterelnököt, hogy tisztázza magát.
Vlagyimir Putyin orosz elnök kész lenne találkozni amerikai hivatali partnerével, Donald Trumppal az északi sarkköri országok finnországi csúcstalálkozóján.
Angela Merkel német kancellár május 2-án találkozik Moszkvában Vlagyimir Putyin elnökkel - jelentette ki csütörtökön Moszkvában Horst Seehofer bajor miniszterelnök, a Keresztényszociális Unió (CSU) vezetője, aki háromnapos látogatásra érkezett Oroszsországba.