"VODAFONE" címkével ellátott hírek
A Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) újabb egy évvel meghosszabbította együttműködési megállapodását a Vodafone Magyarországgal.
Magyarország jó helyzetben van ahhoz, hogy az 5G egyik kiemelt országa legyen - mondta Vittorio Colao, a Vodafone Csoport vezérigazgatója újságíróknak hétfőn, Orbán Viktor miniszterelnökkel folytatott tárgyalását követően háttérbeszélgetésen Budapesten. Kijelentette azt is, hogy a magyar Vodafone nem eladó.
A Vodafone Európa legnagyobb vezetékes szolgáltatója lesz a Liberty Global akvizícióval, a megállapodással a Vodafone Magyarország országos szinten a második olyan szolgáltatóvá válik, amely képes teljeskörű - mobil, vezetékes internet, televízió és telefon - szolgáltatások nyújtására - mondta Amanda Nelson, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója szerdán sajtóbeszélgetésen Budapesten.
Korlátlan nemzetközi hívást vezet be a Vodafone Magyarország, az új díjcsomagokkal korlátlanul lehet EU-s számokat hívni belföldről, a EU 27-ek mellett Izlandra, Liechtensteinbe, Norvégiába, Svájcba, Monacóba és Törökországba lehet így telefonálni - jelentette be Amanda Nelson, a társaság vezérigazgatója sajtótájékoztatón szerdán, Budapesten.
Jövő év január elsejétől Amanda Nelson váltja Alex Froment-Curtilt a Vodafone Magyarország élén - közölte a cég az MTI-vel kedden.
A Vodafone április elsejétől eltörli az EU-ban a roamingdíjakat.
Hatszáz táblagépet kapott az informatikai alapkészségek elsajátításának segítésére nyolc Csongrád megyei oktatási intézmény a Vodafone Digitális Iskola Program keretében, az eszközöket szerdán adták át Szegeden.
A Vodafone Magyarország partnereivel, az OTP Bankkal és a MasterCarddal közösen elindította mobiltárca alkalmazását - jelentette be a társaság szerdán.
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 125 millió forintos bírságot szabott ki a Vodafone-ra a cég jogsértő reklámkampánya miatt - közölte a versenyhivatal az MTI-vel pénteken.
Az Európai Parlament és a Tanács nemzetközi roaming díjakra vonatkozó rendeletének megfelelően, július elsejétől a Vodafone Magyarország 20-54 százalékkal csökkenti az uniós roamingolás költségeit - közölte a társaság csütörtökön az MTI-vel.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft