"VODAFONE" címkével ellátott hírek
Korlátlan nemzetközi hívást vezet be a Vodafone Magyarország, az új díjcsomagokkal korlátlanul lehet EU-s számokat hívni belföldről, a EU 27-ek mellett Izlandra, Liechtensteinbe, Norvégiába, Svájcba, Monacóba és Törökországba lehet így telefonálni - jelentette be Amanda Nelson, a társaság vezérigazgatója sajtótájékoztatón szerdán, Budapesten.
Jövő év január elsejétől Amanda Nelson váltja Alex Froment-Curtilt a Vodafone Magyarország élén - közölte a cég az MTI-vel kedden.
A Vodafone április elsejétől eltörli az EU-ban a roamingdíjakat.
Hatszáz táblagépet kapott az informatikai alapkészségek elsajátításának segítésére nyolc Csongrád megyei oktatási intézmény a Vodafone Digitális Iskola Program keretében, az eszközöket szerdán adták át Szegeden.
A Vodafone Magyarország partnereivel, az OTP Bankkal és a MasterCarddal közösen elindította mobiltárca alkalmazását - jelentette be a társaság szerdán.
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 125 millió forintos bírságot szabott ki a Vodafone-ra a cég jogsértő reklámkampánya miatt - közölte a versenyhivatal az MTI-vel pénteken.
Az Európai Parlament és a Tanács nemzetközi roaming díjakra vonatkozó rendeletének megfelelően, július elsejétől a Vodafone Magyarország 20-54 százalékkal csökkenti az uniós roamingolás költségeit - közölte a társaság csütörtökön az MTI-vel.
Azokban a társadalmakban, amelyek működésének alapja a tulajdonjog, tehát – a „békebeli” terminológia szerint - a fejlődés kapitalista útján építették magukat évszázadok óta, már régen letisztultak, egyértelművé váltak fogalmak. Például a gazdasági élet legfontosabb szereplői, a tulajdonosok, azaz a munkaadók és a dolgozók, azaz a munkavállalók pozíciója törvény erejénél fogva meghatározott. Azaz pontosan le vannak írva mindkét félnek a jogai és kötelességei.
Megosztja az új telefonadó terhét az előfizetőkkel a Vodafone Magyarország, július 1-jétől tarifamódosítást hajt végre, a változásokat csütörtökön az általános szerződési feltételekben is közzétette.
A Magyar Telekom, a Telenor Magyarország és a Vodafone Magyarország megdöbbenéssel értesült arról, hogy a kormány a korábban ismertetett tervekhez képest alapjaiban változtatta meg az általa az Országgyűlésnek beterjesztett távközlési adóról szóló törvényjavaslatot. Míg az előzetes iparági egyeztetéseken az előfizetőket érintő fogyasztási adó tervezetét ismertette a kormányzat a szolgáltatókkal és a Széll Kálmán Terv 2.0-ban is ilyen adó szerepelt, a törvényjavaslatban ezzel szemben már a szolgáltatókra kivetett, a szolgáltatás nyújtását terhelő adóról van szó - írják a szolgáltatók közös közleményükben.