"VODAFONE" címkével ellátott hírek
Azokban a társadalmakban, amelyek működésének alapja a tulajdonjog, tehát – a „békebeli” terminológia szerint - a fejlődés kapitalista útján építették magukat évszázadok óta, már régen letisztultak, egyértelművé váltak fogalmak. Például a gazdasági élet legfontosabb szereplői, a tulajdonosok, azaz a munkaadók és a dolgozók, azaz a munkavállalók pozíciója törvény erejénél fogva meghatározott. Azaz pontosan le vannak írva mindkét félnek a jogai és kötelességei.
Megosztja az új telefonadó terhét az előfizetőkkel a Vodafone Magyarország, július 1-jétől tarifamódosítást hajt végre, a változásokat csütörtökön az általános szerződési feltételekben is közzétette.
A Magyar Telekom, a Telenor Magyarország és a Vodafone Magyarország megdöbbenéssel értesült arról, hogy a kormány a korábban ismertetett tervekhez képest alapjaiban változtatta meg az általa az Országgyűlésnek beterjesztett távközlési adóról szóló törvényjavaslatot. Míg az előzetes iparági egyeztetéseken az előfizetőket érintő fogyasztási adó tervezetét ismertette a kormányzat a szolgáltatókkal és a Széll Kálmán Terv 2.0-ban is ilyen adó szerepelt, a törvényjavaslatban ezzel szemben már a szolgáltatókra kivetett, a szolgáltatás nyújtását terhelő adóról van szó - írják a szolgáltatók közös közleményükben.
Fele-fele arányú tulajdonlással alapított közös vállalatot Tesco Mobile néven a Vodafone Magyarország és a Tesco Globál Áruházak Zrt. mobil szolgáltatások nyújtására - jelentette be a két cég vezetője szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.
Átalakul a Vodafone Magyarország, aminek az egyik következménye az, hogy Beck György, a társaság elnök-vezérigazgatója lemond operatív pozíciójáról, s csak elnöke lesz a cégnek.
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 5 millió forintra bírságolta a Vodafone Magyarországot a fogyasztókat megtévesztő mobilinternet reklámjai miatt - közölte a hivatal.
A Vodafone Magyarország előrejelzése szerint 2010-ben már minden második internetező mobilhálózaton keresztül éri el a világhálót - mondta Beck György, a társaság vezérigazgatója kedden Gödöllőn.
A legfiatalabb hazai mobilszolgáltató, a Vodafone jelenleg kilenc városban, a T-Mobile száz, a Pannon pedig hetvennyolc településen biztosítja a szélessávú mobilinternetezéshez szükséges harmadik generációs (3G) hálózati lefedettséget.
A legfiatalabb hazai mobilszolgáltató, a Vodafone jelenleg kilenc városban, a T-Mobile száz, a Pannon pedig hetvennyolc településen biztosítja a szélessávú mobilinternetezéshez szükséges harmadik generációs (3G) hálózati lefedettséget. A 3G gyakorlatilag bárhol elérhetõvé teszi azt, amit korábban csak az internetkábelt a gépünkbe dugva élvezhettünk: fájlok és weblapok gyors le- és feltöltése, videótelefonálás. Persze mindez csak ott igaz, ahol valamely mobilszolgáltató (szerencsésebb esetben az általunk preferált) kiépítette az ennek elérését lehetõvé tévõ hálózatot. A lefedettségi térképeket vizsgálva kijelenthetõ: ezen a téren is a "hátrányos helyzetû" megyék közé tartozunk.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft