"VOLKSWAGEN" címkével ellátott hírek
Továbbra is a Volkswagen csoport (VW) a világ legnagyobb autógyártója, a német társaság tavaly minden korábbinál több gépjárművet adott el, és rekordnagyságú bevételre tett szert - írta a Bild am Sonntag című vasárnapi német lap a VW belső, előzetes adataira hivatkozva.
Egy masszív, hárompaneles programfüzér zajlott csütörtök délután a békéscsabai Veszely Étteremben. Az első történés a város legeredményesebben működő sportegyesülete, a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club évértékelője/évnyitója volt; azt követően Márton Anita hivatalosan is átvehette az AutoMobil Körös Kft. karácsonyi ajándékát, egy Volkswagen Golf Sportsvan kulcsát, és az ahhoz dukáló négykerekű gépet; illetve a harmadik, mondhatni metafizikai etap maga a gyönyörűen felújított épületben való részvétel volt.
A békéscsabai AutoMobil Körös Kft. a napokban közelebb hozta a leendő vásárlóihoz a Volkswagen Jettát.
A békéscsabai AutoMobil Körös Kft. e héten közelebb hozta a leendő vásárlóihoz a Volkswagen Jettát: a viharsarki bevásárlóközpontban még érdemes megtekinteni (illetve a Szarvasi úti szalonban), hiszen az automobil most akár 1.890.000,- forintos támogatással is megvásárolható.
Több ezer autót várnak az idei, VI. Volkswagen-találkozóra, amelyet szombaton rendez meg a márka hazai importőre a Hungaroringen.
Bérkövetelésük teljesítéséért hirdettek sztrájkot a Volkswagen szlovákiai leányvállalatának alkalmazottai. A június 20-án este hat órakor kezdődő, határidő nélküli munkabeszüntetésben a szakszervezet közlése szerint a dolgozók 85-90 százaléka vesz részt, ami miatt a gyártás teljes leállásával kell számolni.
Hát a kuplung. Na… emiatt majdhogynem dugába is dőlt a tesztvezetésem – lévén 19. századi fej vagyok, nekem igenis szükségem van a bal lábamra… azaz, hogy hasznosan töltse el az előttem álló útidőt. Végül is lett valahogy. Sőőőt! A végén már ki sem akartam szállni a Passat GTE kormánya mögül. Amúgy hétfőtől javában zakatol a Volkswagen teszthét a békéscsabai székhelyű AutoMobil Körös Kft.-nél. Siess, mert csak szombatig tart!
Valami hiányzik ezekből a Volkswagenekből! Hát a kuplung. Na… emiatt majdhogynem dugába is dőlt a tesztvezetésem – lévén 19. századi fej vagyok, nekem igenis szükségem van a bal lábamra… azaz, hogy hasznosan töltse el az előttem álló útidőt. Végül is lett valahogy. Sőőőt! A végén már ki sem akartam szállni a Passat GTE kormánya mögül. Amúgy hétfőtől javában zakatol a Volkswagen teszthét a békéscsabai székhelyű AutoMobil Körös Kft.-nél. Siess, mert csak szombatig tart!
A fáma szerint a Volkswagen csoport legfelsőbb vezetői Békéscsabára jövet a Szarvasi úti felüljáró tetejére érve látták meg, hogy nagyon intenzív építkezés folyik a híd jobb oldalán. Gyakorlott szemük azonnal regisztrálta: itt biztosan autószalon épül, agyuk pedig azonnal hozzátette, hogy ez nem az ő márkakereskedésük lesz. De nagyon megtetszett nekik a hely, ezért elhatározták, minden követ megmozgatnak annak érdekében, hogy mégis az övéké legyen. Az idő bebizonyította, hogy akaratuk vasból készült, mert elérték, amit akartak. A Volkswagen márka Szarvasi úti története valahogyan így kezdődött a 90-es évek elején.