"VOLKSWAGEN" címkével ellátott hírek
Ismét remek akciók az AutoMobil Körös Kft.-nél. Mi több, Volkswagen Passatok RAKTÁRon is vannak!
Hello! Egyedi, különleges év végi akciókkal lehet megvásárolni a békéscsabai AutoMobil Körös Kft. által forgalmazott Volkswagen haszongépjárműveket. Prekop Zoltán értékesítési tanácsadó ezúttal három modellt mutat be: az Amarokot, a Craftert és a Caddyt. Ismered őket? Szerintem biztos találkoztál már velük! Sőt! Gyere el a békéscsabai Szarvasi út 74. szám alatti márkaszalonban, és próbáld ki a szupermunkásokat!
Új gyárat terveznek Közép-Kelet-Európában a németek.
Története legnagyobb szabású átszervezéséről döntött a Volkswagen csoport (VW), a német járműipari társaság pénteken ismertetett tervei szerint a következő öt évben 44 milliárd eurót (14 300 milliárd forint) fordít az elektromobilitásra, az autonóm - önjáró - vezetési technológiákra, a mobilitási szolgáltatásokra és a gyártmányok, valamint a gyártási technológia digitalizációjára.
Tömeges leépítéssel fenyeget az autóiparban az új autók szén-dioxid-kibocsátásának csökkentéséről a környezetvédelemért felelős európai uniós szakminiszterek tanácsában kötött megállapodás - hangsúlyozta az ágazat legnagyobb európai szereplője, a német Volkswagen csoport (VW) vezetője egy csütörtöki nyilatkozatában.
Az idősebb dízelek lecserélésének ösztönzésével támogatja a Volkswagen a német kormány törekvését a városi behajtási tilalom elkerülésére - tájékoztatta csütörtökön közleményben a Porsche Hungaria az MTI-t.
Csak hazánkban 50 ezer autót érint a dízelbotrány.
Elektronikai meghibásodás veszélye miatt visszahív szervizre 700 ezer Tiguan és Touran típusú autót a Volkswagen - jelentették be hétfőn a német autógyár wolfsburgi központjában.
Wolfgang Porsche újraválasztásának elutasítására kívánja rávenni a Volkswagen AG egyik részvényese a konszern részvényeseinek éves közgyűlését a Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS) jelentése szerint.
Hétvége: Békéscsabán lesz a Volkswagen MEVZA Cup Final Four 2018! A szombat-vasárnapi tornával kapcsolatban a szervezők és érintettek sajtótájékoztatót tartottak hétfő kora délután, a fő szponzor békéscsabai centrumában, azaz az AutoMobil Körös Kft., Szarvasi úti Volkswagen szalonjában.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
6 210 Ft