"VONA GÁBOR" címkével ellátott hírek
Szakértők szerint Volner János utóbbi időben tett nyilatkozatai alapján elmondható, hogy a jelenlegi alelnök szeretné átvenni a párt irányítását Sneider Tamástól, aki tavasz óta vezeti a pártot. Ráadásul többen a Jobbikban még mindig abban bíznak, hogy hamarosan Vona Gábor is visszatér.
Adományokból kívánja fenntartani videó-blogját Vona Gábor. A korábbi pártelnök egyik bejelentkezésében idealizmusával magyarázta a Jobbik áprilisi választási bukását. Közben a Jobbik szakadása után polgármestereinek felét elveszítette, a jelenlegi alelnök szerint pedig útkereső fázisban van a párt. Vona Gábor vlog-indításáról, a Jobbik jövőjéről és a Jobbik-LMP-Momentum összefogás esélyeiről beszélgettek a szakértők.
Vona Gábor nem méreti meg magát a Jobbik tisztújításán és listás parlamenti mandátumát sem veszi át.
Egy antikorrupciós csomag életbe léptetését ígéri választási győzelmük esetén Vona Gábor, a Jobbik elnöke.
A Jobbik elnöke szerint összeomlott a Fidesz migrációs politikája.
A Jobbik emelkedő pályára állítaná Magyarországot - mondta Vona Gábor pártja október 23-i megemlékezésén, Budapesten a Corvin közben.
És ismét eltelt egy év, és szombaton újra kint lehettünk a Csabai Kolbászfesztivál Nemzetközi Kolbászkészítő Versenyén, ahol a sportcsarnok több pontján, mintegy 750 asztalon készült a Csabaikum, a kolbász.
A Fidesz szerint Vona Gábor Jobbik-elnök Gyurcsány Ferenc DK-elnökkel került egy platformra azzal, hogy tagadják "a Soros-terv" létét.
Ez eldönti, ki lesz Orbán kihívója?
A Századvég legfrissebb közvélemény-kutatása szerint a magyarok többsége Orbán Viktort látja legszívesebben a miniszterelnöki pozícióban, Vona Gábor támogatottsága mindössze 7 százalék, aminek hátterében az ellenzéki politikus elmúlt időszakot jellemző népszerűségvesztése áll.