"VONATJEGY" címkével ellátott hírek
Áprilistól 17 postán is lehet vasúti menetjegyet vásárolni a MÁV-START és a Magyar Posta között létrejött megállapodásnak köszönhetően - közölte a két szervezet közös közleményben pénteken az MTI-vel.
December 10-től még olcsóbbak lesznek a neten, vagy az automatákból vett menetjegyek, de bizonyos időszakokban és vonalakon még nagyobb arányú kedvezményeket vezetnek be.
A magyar labdarúgó-válogatott játékosai 1200 jegyet vásároltak azoknak a drukkereknek, akik a hivatalos szurkolói vonattal utaznak majd a románok elleni, jövő szombaton sorra kerülő Európa-bajnoki selejtezőre.
Visszatéríti az Olaszországba szóló jegyeket a MÁV-START, mert sztrájk miatt egész hétvégén vonatkimaradásokra, járatrövidülésekre, késésekre kell számítani az olasz vonalon - közölte a vasúttársaság pénteken az MTI-vel.
Szeptembertől drágulnak Romániában a vonatjegyek, az utasoknak egyes szakaszokon akár 10 százalékkal is többet kell fizetniük egy útért.
A vonaton utazók július elsejétől három százalékkal olcsóbban vásárolhatnak menetjegyet online, bankkártyával vagy a mobiltelefonos egyenleg terhére, ha az otthoni nyomtatás vagy digitális bemutatás lehetőségét választják.
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a szolgáltatással arányos tarifák szélesebb körű alkalmazása érdekében, 15 alacsonyabb műszaki szintet nyújtó vasútvonalon 15 százalékos díjcsökkentést vezetett be szombattól.
A legújabb fizetési mód működésének első évében csaknem 36 ezer vásárlási tranzakcióban választották ezt a lehetőséget az utazók. A fejlesztés révén bővült az online jegyvásárlók köre, így a pénztárak előtt tovább csökkentek a sorok.
Június elsejétől 15 magyarországi vasútvonalon 15 százalékkal csökkenti a MÁV a jegyárakat - jelentette be Völner Pál, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára.
Március 1-től változik a feláras vonatok menetdíja. Az árat két tényező befolyásolja: az utazás és a vásárlás ideje.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft