"VÖRÖSKERESZT" címkével ellátott hírek
A Békés Megyei Kormányhivatal és a Magyar Vöröskereszt Békés Megyei Szervezete között szerdán együttműködési megállapodás született a kormányhivatal, békéscsabai Derkovits sori központjában.
Augusztus végéig több mint ezer véradást szervez országszerte a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat.
Keszthelyen 2017. május 19-20-án került sor a világnapi ünnepségre, ahol önkéntesek, támogatók és vöröskeresztes dolgozók voltak jelen, azok, akik az elmúlt évek során sokat tettek az emberekért, akik a vöröskereszt szellemében végezték feladatukat.
A Vöröskereszt Füzesgyarmati Alapszervezete eredményes és mozgalmas évet zárt 2016-ban.
A nyár a feltöltődésről szól, most itt a lehetőség, hogy Ön is feltöltsön másokat! – ezzel a szlogennel hív véradásra a Magyar Vöröskereszt. Augusztusban 560 véradóesemény közül választhatnak a segíteni vágyók.
A Magyar Vöröskereszt füzesgyarmati csoportja ismét eredményes évet tudhat maga mögött.
Az ünnepek közeledtével a Magyar Vöröskereszt több programon keresztül, többek közt a Mikulásgyárban, a Coca-Cola Karácsonyi Karavánon és a 1359-es adományvonalon várja az adományokat, december 11-én és 12-én pedig kétnapos élelmiszergyűjtést szervez.
A Békés Megyei Hunyadi János Gimnázium, Szakképző Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola, Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Kollégium „Véradó-barát munkahely” kitüntetést kapott nemrégiben Budapesten a Magyar Vöröskereszt rendezvényén.
Köszönetet mondott a Vöröskereszt és Vörösfélhold Társaságok Nemzetközi Szövetségének főtitkára vasárnap a röszkei rendőrségi gyűjtőponton a Magyar Vöröskereszt munkatársaink az általuk végzett munkáéért, és a helyszínen dolgozó segélyszervezeteknek az együttműködésért.
A Magyar Vöröskereszt véradásra hív mindenkit, mert ebben az időszakban, július utolsó és augusztus első hetében szoktak a legkevesebben vért adni.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft