"WOODY ALLEN" címkével ellátott hírek
Woody Allen beperelte az Amazont, mert szerződése ellenére nem forgalmazza a rendező A Rainy Day in New York című új filmjét - írta a BBC hírportálja.
Miközben a rendező már új filmjén dolgozik, végre a magyar mozikba is eljut korábbi alkotása, a Justin Timberlake-et és Jim Belushit is felvonultató Óriáskerék - Wonder Wheel című, ötvenes években játszódó dráma.
Woody Allen harmincas években játszódó Café Society című filmje csütörtöktől szerepel a magyar mozik műsorán. A 80 éves rendező 47. filmje májusban a cannes-i filmfesztivál nyitófilmjeként debütált és aratott sikert.
Justin Timberlake is a kamerák elé fog állni Woody Allen új filmjében.
Kate Winslet Oscar-díjas brit színésznő szerepet vállal Woody Allen új filmjében.
A 80 éves rendező legutóbbi alkotása a harmincas évek Amerikájában játszódik – a Café Society című film már a harmadik cannes-i nyitódarabja lesz, ez rekord.
Woody Allen világhírű amerikai rendező 80. születésnapja alkalmából öt klasszikus alkotását tűzi műsorra az Uránia Nemzeti Filmszínház keddtől február elejéig Budapesten.
Woody Allen rendezésében áll színpadra Plácido Domingo Puccini Gianni Schicchi című operájában a Los Angeles-i Operaház szeptemberben kezdődő jubileumi évadában.
Újfent tagadta és nevetségesnek nevezte az ellene nevelt lánya által felhozott gyermekmolesztálási vádakat Woody Allen amerikai filmrendező, aki a The New York Times című lapban szólalt meg először személyesen az egy hete felelevenített üggyel kapcsolatban, mint fogalmazott, utoljára.
Nemi erőszakkal vádolta meg Woody Allent az egyik nevelt lánya, amit a négyszeres Oscar-díjas rendező állítólag akkor követett el rajta, amikor még csak 7 éves volt - közölte vasárnap weboldalán a CNN hírtelevízió.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft