"WTA" címkével ellátott hírek
A Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ) szerint nagy kárt okozott a magyar tenisz nemzetközi megítélésének Márky Jenő jogtulajdonos azzal, hogy a női versenyeket szervező WTA nem adott engedélyt a tornája magyarországi megrendezésére az idén.
A címvédő Babos Tímea és idei partnere, a francia Kristina Mladenovic nyerte meg a hétmillió dollár (2 milliárd forint) összdíjazású szingapúri tenisz WTA-világbajnokság páros versenyét, mivel a vasárnapi fináléban két szettben legyőzte a cseh Barbora Krejcikovát és Katerina Siniakovát.
Babos Tímea két helyet rontott, így az 56. helyen áll a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelyen párosban továbbra is világelső.
A jelenlegi állás szerint Babos Tímea lesz az első számú kiemelt a 250 ezer dollár (72,7 millió forint) összdíjazású, február 20-án kezdődő budapesti fedettpályás női tenisztornán.
Változatlanul a vasárnap Linzben győztes fehérorosz Viktorija Azarenka vezeti a női teniszezők világranglistáját. A viadalokat szervező WTA honlapjának hétfői tájékoztatása szerint legjobb magyarként Babos Tímea a 63. helyen áll.
A WTA legfrissebb, március 5-én kiadott világranglistáján Babos Tímea a legelőkelőbb helyen jegyzett magyar játékos. A Felix Promotionnel együttműködő játékos a 68. helyen áll, tartva a múlt héten elért karrierrekordját.
Babos Tímea óriási bravúrral megnyerte a 220 ezer dollár összdíjazású monterreyi keménypályás női tenisztornát, miután - magyar idő szerint hétfőre virradóra - két játszmában győzött a román Alexandra Cadantu ellen. A viadal honlapja szerint a mindössze 18 esztendős Babos 1 óra 22 perc alatt verte meg Cadantut, megszerezte első WTA-tornagyőzelmét és pályafutása legjobb eredményét érte el.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft