"ZAKLATÁS" címkével ellátott hírek
Négy egyszerű dolgot érdemes megtanítani nekik, hogy soha ne törénjen velük szörnyűség. A puszilkodás például egyáltalán nem kötelező.
Vádemelést javasol a rendőrség egy sarkadi férfi ellen, mert telefonon zaklatott egy nőt, akivel meg akart ismerkedni.
A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei tegnap 18 óra 40 perckor őrizetbe vettek egy román állampolgárságú férfit.
A francia nők 81 százalékát zaklatták már szexuálisan az utcán vagy a közlekedési járműveken - derül ki az Ifop közvélemény-kutatóintézet szerdán nyilvánosságra hozott felméréséből.
Az volt a legkevesebb, hogy a vendégek benyúltak a hostessek szoknyája alá.
Árverésre bocsátják péntektől az eBayn a Golden Globe díjátadón viselt 39 estélyi ruhát és szmokingot a munkahelyi szexuális zaklatások ellen fellépő Lejárt az idő! mozgalom segítésére.
Tudom, már legalább öt kilométer hosszú, ősz szakállas a zaklatásos téma (csak úgy zaklatja a füleinket ez a kifejezés). Nekem mégis a tárgykör csimborasszója a közelmúltban napvilágot látott csipkerózsás-etap volt: Angliában egy anyuka határozottan úgy véli, ki kell venni a brit tananyagból a mesét – ugyanis, amikor a fehér ló fia (a herceg) megcsókolja Rózsikát, az bezony felér egy zaklatással. Szerinte a fiúk ne csókolgassanak csak úgy az alvó kislányokat. Drága csabai arcokat molesztáltam az utcán:
Ismét rendkívüli óvintézkedéseket vezetnek be vezetnek be szilveszterkor a német nagyvárosokban a terrorveszély miatt, és a nők elleni zaklatások elkerülésére.
Donald Trump hétfőn este ismételten tagadta a szexuális zaklatás vádját, amit a tavalyi elnökválasztási kampányban hoztak fel ellene.
Nemcsak a szórakoztatóipar sajátja a szexuális zaklatás – figyelmeztetett a színész.