"ZAKLATÁS" címkével ellátott hírek
Vádat emeltek a egy férfi ellen, aki több hónapig zaklatott és fenyegetett egy magyar énekesnőt a közösségi médián keresztül - tájékoztatta a fővárosi főügyész hétfőn az MTI-t.
A Pásztor Annát régóta zaklató férfit a rendőrök vitték el a Budapest Parkból.
Szabálysértésnek számít és 3000-től 10 ezer lejig terjedő (210 ezer -700 ezer forint) bírsággal büntethető ezentúl Romániában az a szexuális, vagy lelki zaklatás, amely nem minősül bűncselekménynek - az erről szóló törvénymódosítást csütörtökön hirdette ki Klaus Iohannis államfő.
Négy egyszerű dolgot érdemes megtanítani nekik, hogy soha ne törénjen velük szörnyűség. A puszilkodás például egyáltalán nem kötelező.
Vádemelést javasol a rendőrség egy sarkadi férfi ellen, mert telefonon zaklatott egy nőt, akivel meg akart ismerkedni.
A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei tegnap 18 óra 40 perckor őrizetbe vettek egy román állampolgárságú férfit.
A francia nők 81 százalékát zaklatták már szexuálisan az utcán vagy a közlekedési járműveken - derül ki az Ifop közvélemény-kutatóintézet szerdán nyilvánosságra hozott felméréséből.
Az volt a legkevesebb, hogy a vendégek benyúltak a hostessek szoknyája alá.
Árverésre bocsátják péntektől az eBayn a Golden Globe díjátadón viselt 39 estélyi ruhát és szmokingot a munkahelyi szexuális zaklatások ellen fellépő Lejárt az idő! mozgalom segítésére.
Tudom, már legalább öt kilométer hosszú, ősz szakállas a zaklatásos téma (csak úgy zaklatja a füleinket ez a kifejezés). Nekem mégis a tárgykör csimborasszója a közelmúltban napvilágot látott csipkerózsás-etap volt: Angliában egy anyuka határozottan úgy véli, ki kell venni a brit tananyagból a mesét – ugyanis, amikor a fehér ló fia (a herceg) megcsókolja Rózsikát, az bezony felér egy zaklatással. Szerinte a fiúk ne csókolgassanak csak úgy az alvó kislányokat. Drága csabai arcokat molesztáltam az utcán:
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft