"ZÁRVA" címkével ellátott hírek
November 1-én (csütörtök) és 2-án (péntek) a NAV Békés Megyei Adó- és Vámigazgatóságának minden ügyfélszolgálatán szünetel az ügyfélfogadás.
Átveszik a Citibank ügyfeleit.
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Békés Megyei Adó- és Vámigazgatóságának Gyomaendrődi Ügyfélszolgálata (Gyomaendrőd, Szabadság tér 1-3) 2016. augusztus 31-én (szerdán) áramszünet miatt zárva tart.
Ma munkaszüneti napot tartanak a köztisztviselők, a kormánytisztviselők és az egészségügyben dolgozók, így a megyei és fővárosi kormányhivatalok által fenntartott okmányirodák, kormányablakok és a szakigazgatási szervek ügyfélszolgálatai zárva tartanak. Szintén zárva lesznek ma a gyógyszertárak, a háziorvosi rendelők és a szakrendelők, a mentők azonban teljes kapacitással dolgoznak.
Július elseje munkaszüneti nap a köztisztviselők, a kormánytisztviselők és az egészségügyben dolgozók számára, így a megyei és fővárosi kormányhivatalok által fenntartott okmányirodák, kormányablakok, a szakigazgatási szervek ügyfélszolgálatai zárva tartanak. Szintén zárva lesznek a gyógyszertárak, a háziorvosi rendelők és a szakrendelők, a mentők azonban teljes kapacitással dolgoznak.
Tucatnyi Szajna-parti kulturális intézményt zártak be pénteken Párizsban az elrendelt árvízriasztás miatt, a zárva tartó intézmények között van a Louvre és az Orsay múzeum, a nemzeti könyvtár létesítményei és több koncerthajó is.
Augusztus 24-én végleg bezár a békéscsabai Meki – hoztuk a formát augusztus 23-án. Ahogyan akkor fogalmaztunk: a nemrégiben kipattant információ enyhén keserű szájízt okozhat, még azoknak is, akik egyébként nem igazán kedvelték a gyorsétterem nyújtotta kulináris örömöket…
Tovább csúszott a támfal és újabb kövek lazultak meg a Déli és a Kelenföldi pályaudvarok közötti alagútnál tegnap este. Az eddigi egyvágányú közlekedést a szakemberek azonnal megtiltották.
Háborúsnak minősítik a lengyel politikusok azt a helyzetet, amely az egészségügyben alakult ki az év elején: a háziorvosok mintegy 20 százaléka nem hosszabbította meg szerződését a lengyel társadalombiztosítóval (NFZ) és zárva tartja rendelőjét.
Várhatóan egy-két napra bezárják a Csepeli Strandfürdő uszodáját miután szombaton csőrepedés volt a létesítményben - tájékoztatta az üzemeltető Csepeli Városgazda Zrt. vezérigazgatója az MTI-t.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft