"ZEBRA" címkével ellátott hírek
Az idei első fél évben 440 esetben gázoltak gyalogost zebrán. A rendőrség pénteken figyelemfelhívó videót tett közzé a honlapján.
A rendőrség vádemelést javasol egy férfi ellen, mert autójával elütött egy nőt Békéscsabán.
Franciaországban tesztelik azt a traffipaxot, amely nem csak az autó sebességét figyeli, de azt is, a sofőr ügyel-e a gyalogosok épségére.
Kijelölt gyalogátkelőhelyen ütött el két nőt egy személyautó Szolnok belvárosában - tudatta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szombaton az MTI-vel.
Folytatódik a város parkoló építési programja. Az új parkoló helyek kialakításával nem csak a közlekedés biztonságának növelése, hanem a városkép javítása is cél.
Belehalt sérüléseibe az az idős nő, akit szombat reggel egy autóbusz ütött el egy gyalogátkelőhelyen Kiskunfélegyházán - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.
Egy idősebb kancából és két egy év körüli csikóból álló Böhm-zebracsapat (Equus quagga boehmi) érkezett a Szegedi Vadasparkba, az afrikai patásokat a karanténidőszak letelte után már a látogatók is megfigyelhetik a zsiráfház erkélyéről.
A közúti közlekedési balesetek elkerülése érdekében fontos, hogy a gyermekek megtanulják és betartsák a közlekedés alapszabályait. A Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság a szülőktől is figyelmet kér.
Folytatódik a gyermekek biztonságát erősítő baleset-megelőzési program.
Épül, szépül a város, a jókedvvel határos – hiszen például már az utolsó nyomokat simítgatják a Szent-Szabadság téren. Az utóbbinál már szinte tudjuk a pontos utat, hogy miképp lehet laza any(uk)ázások nélkül átkelni a túloldalra. Sőt, már az okmányiroda előtt, 30-as táblák készítenek fel a piros lámpára. És… végre zebrán gyalogolhatunk át a 17-es buszmegállótól, a járdasziget érintésével a zeneiskolához! R-GO: most már, ha egy ártatlan járókelőt elcsap egy kocsi, akkor nem a gyalog lesz a felelős, mint valaha, 2006-ban.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft