"ZENE" címkével ellátott hírek
Összesen 28 szerző kapott 12 millió forint feletti jogdíjat, és bár a lista titkos, találgatni azért lehet, hogy kikről lehet szó.
Zipernowsky Kornélra, a transzformátor egyik feltalálójára és unokahúgára, Geyer Stefi hegedűművészre emlékeznek november 27-én hétfőn este két budai rendezvényen előadással, kiállítással és koncerttel.
A rendszerváltozás utáni zenei underground közeget és magát a kort mutatják be dokumentumfilm-sorozatukban a BP underground alkotói, az első rész a hardcore-ral és a punkkal foglalkozott.
A hosszú hétvége előtti napon elkövettük azt a hibát, hogy elkezdtünk játszani egy zenei kvízzel. Azóta nem tudjuk letenni. Ráadásul számítógép előtt ülve és telefonon is játszható.
Néhány napra a világ zenei fővárosává teszi Budapestet a Liszt Ferenc Nemzetközi Zongoraverseny, amelyet szeptember 2. és 11. között rendeznek meg a Zeneakadémián - mondta el Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkára csütörtökön Budapesten.
November 25-én Újkígyóson lép fel a Jam Beam Trió
A Békéscsabai Bartók Béla Művészeti Szakközépiskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanári hangversenyét csütörtökön tartották a Bartók kamarateremben.
A Színház- és Filmművészeti Egyetemen, valamint a Zeneakadémián nagyszabású koncerteket tartanak, az MTA BTK Zenetudományi Intézetben pedig ezen a napon nyílik meg a Magyar hegedűkészítők - A Kónya család és a tanítványok című hangszerkiállítás.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft