"ZENEKAR" címkével ellátott hírek
Iskola után, kilenc tanító és két diák hetente többször is magára csukta az egyik tanterem ajtaját, és a legnagyobb titokban készültek valamire.
A legendás zenekar Decades címmel négy CD-n megjelentette angol nyelvű felvételei nagy részét, összesen 63 számot.
Ahogy látszik, sikerült az éjszaka, mutatott a némileg gyűrött arcberendezésére Beck Zoli kedd reggel. A Békéscsabán csütörtökig zakatoló Garabfest közel százfős (Közgé, Gészi, Szegya) szekciója dalszerzés gyanánt ült össze a Csabagyöngyike Ifi Casino egységében. (A projekt Csináljunk zenekart! néven futott. Még.)
Elhunyt Manitas de Plata, a flamenco világszerte ismert francia képviselője. A 93 éves gitáros halálát lánya, Francoise közölte csütörtökön.
Országos hangszergyűjtő akciót hirdet a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Symphonia Alapítvány szegénységben élő gyerekek javára.
Elhunyt Jimi Jamison, a Survivor amerikai rockzenekar 63 esztendős énekese, a Baywatch főcímdalának társszerzője és előadója.
Megjelent a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) honlapján csütörtökön a Cseh Tamás Program első pályázati felhívása, melyben pályakezdő előadók és zenekarok jelenkezését várják.
Jogvitába keveredett az egykori Fiesta együttes két tagja, Knapik Tamás és Csordás Tibor, hogy feloszlásuk után melyikük használhatja tovább a zenekar nevét. Előbbi jogi képviselője útján felszólítást küldött az utóbbinak, amelyben figyelmezteti: ő a Fiesta szó védjegy jogosultja.
Majdnem negyven év után újra egy helyiségben jöttek össze a brit Genesis együttes tagjai: Peter Gabriel, Steve Hackett, Mike Rutherford, Phil Collins és Tony Banks egy készülő BBC dokumentumfilmben mesél a progresszív rock egyik legfontosabb csapatának történetéről.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft