"ZÖLDSÉG" címkével ellátott hírek
A családi házakhoz jellemzően tartozik kisebb vagy nagyobb kert, amit igényeik és szükségleteik szerint ültetnek be a tulajdonosok. A keddi Nap kérdésében azt kutattuk, ki, hogyan hasznosítja kertjét.
A családi házakhoz jellemzően tartozik kisebb vagy nagyobb kert, amit igényeik és szükségleteik szerint ültetnek be a tulajdonosok. A keddi Nap kérdésében azt kutattuk, ki, hogyan hasznosítja kertjét.
Sokfelé azt olvasni, táplálkozzunk egészségesen, és együnk több zöldséget, gyümölcsöt. A piacon járva azonban rá kell döbbennünk, nem is olyan olcsó egészségesen élni.
Veszélyes vegyszerekkel kezelt zöldségeket lopott el ismeretlen személy a Tata és Mocsa közötti út melletti ültetvényről szombaton 22 óra és vasárnap 11.30 között, a rendőrség attól tart, hogy a tolvaj életveszélyben van.
Összehangolt razziát tartottak a hatóságok a Budapesti Nagybani Piacon, ahol 66 tonna ismeretlen eredetű zöldséget és gyümölcsöt foglaltak le - mondta Budai Gyula, a Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkára csütörtökön.
Zöldségszembesítést tartott a rendőrség Nagy-Britanniában: a zöldségek tulajdonosainak ki kellett választaniuk, hogy melyik céklát, répát, káposztát lopták el az ő kiskertjükből.
Bezárt a kaposvári akkreditált laboratórium, ezentúl Hódmezővásárhelyen vizsgálják a somogyi zöldség- és gyümölcsmintákat - írta kedden a Somogyi Hírlap.
Uborkaszezon van Méhkeréken. Kétszeresen. Először azért, mert amikor két hete elszabadult a spanyol-német uborkakacsa, és végighápogott egész Európán: befagyasztotta a piacokat, padlóra küldte az árakat, ergo sokan csak lógatják a lábukat. Másrészt a bő kétezres lélekszámú határ menti kistelepülés közel 500 családja az uborka szezonjából él. Vagyis élne. A hír6.hu-t Ruzsa Roland vállalkozó vezette körbe a falun. Az utolsó állomás a szeméttelep volt.
A hasmenésjárvány miatt elrendelt orosz zöldségimport-tilalom kérdésében közeledett Moszkva és az EU álláspontja, de az embargó egyelőre érvényben marad - jelentette ki Gennagyij Onyiscsenko orosz tiszti főorvos csütörtökön reggel.
Biztonságosan fogyasztható a magyar zöldség és gyümölcs, senkit nem fenyeget semmiféle veszély, Magyarországra nem érkezett fertőzött zöldség, uborka - jelentette ki Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter pénteken reggel újságírók előtt Budapesten a Vámház körúti vásárcsarnokban.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft