"ZORÁN" címkével ellátott hírek
Tizenkettedik alkalommal lép fel Zorán a Sportarénában, illetve elődjében, a BS-ben. A népszerű előadó október 19-i estjére is újítani akar, friss műsorral, ritka dalokkal készül.
Jövőre is fellép Zorán a Papp László Budapest Sportarénában, az énekes 2019. október 19-én ad koncertet - közölte a szervező ShowTime Budapest az MTI-vel.
Még mindig imádom csinálni, a zenélés, az éneklés az életem - mondta az MTI-nek Sztevanovity Zorán, aki szombaton ünnepli 75. születésnapját.
Három évnyi szünet után szombaton újra a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet Zorán. A zenész, előadó unplugged alcímű estjén több más vendég mellett Presser Gábor is fellép.
Elszeretett dalok címmel új lemezt jelentetett meg Zorán. A népszerű énekes, előadó az elmúlt negyedszázadban számos dalt rögzített külföldi előadóktól magyar szöveggel és angol nyelven is, ezekből gyűjtött össze tízet erre a korongra.
A Csabagyöngye Kulturális Központ ismét a magas színvonalú zeneművészet hódolóinak kedvez Zorán “Mindig másképp” – Unplugged 2016 című koncertjével szerdán.
A fehér bot világnapja alkalmából a látássérültek javára ad koncertet szombaton Sztevanovity Zorán a Budaörsi Városi Sportcsarnokban.
Az LGT négy tagja, Karácsony János, Presser Gábor, Solti János és Somló Tamás, valamint Rúzsa Magdi is fellép vendégként Zorán december 29-i koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában - közölte a szervező ShowTime Budapest.
Sztevanovity Zorán még egyetlen koncertjén sem tátogott. A Kossuth-díjas előadóművész nem érti, hogy miért tapsolja megy ugyanúgy a közönség a számítógéppel összeszerkesztett playback műsorokat.
Hírek