Legfrissebb hírek
Az amerikai kormányzat Észak-Koreával szemben a szankciók szigorítására és erőteljesebb diplomáciai erőfeszítésekre készül - jelentette be Donald Trump elnök, amikor szerdán fogadta a Fehér Házban a szenátus mind a száz tagját.
Jelentősen nőtt a leggazdagabb magyarok vagyona az elmúlt évben a napi.hu összeállítása szerint, a gazdasági hírportál százas rangsorára 7,5 milliárd forint alatt nem lehetett fölkerülni.
Közzétették a Donald Trump amerikai elnök által az utóbbi évtizedek legnagyobb adócsökkentésének nevezett programját. A terv ellenzői szerint a tehetősek terhei csökkennének és nem tudni, Trump vállalkozásai mennyit nyernének a javaslat elfogadásával.
Májusban, Budapesten rendezik a hungarikumok értékét célzó verseny döntője. Megyénket a gyulai Magvető iskola képviseli.
Nigel Farage, az EU-ellenes Egyesült Királyság Függetlenség Pártja (UKIP) volt vezetője az Európai Parlament szerdai plenáris ülésén azt kérte Orbán Viktortól, hogy Magyarországon is írjanak ki népszavazást az EU-kilépésről. Orbán az ülés utáni sajtótájékoztatóján válaszolt neki.
A következő 36 órában a Kárpát-medence egy frontrendszer hatása alá kerül, ennek köszönhetően igen nagy, 10 fokot meghaladó hőmérséklet-különbség alakul ki az országban.
Bruttó hétmilliárd forintot vitt el nemrégiben egy szerencsés játékos az EuroJackpoton, ami minden idők eddigi legnagyobb magyar lottónyereménye. A Szerencsejáték Zrt. legújabb kutatásából kiderül, mit tennének a magyarok a nyertes helyében, és mire használnák fel a nyereményt.
Zala megyében a viharos szél és hideg miatt főként az almaültetvényeken keletkezett fagykár, és károsodhatott a repce is, de ez csak később válik észlelhetővé - közölte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) megyei elnöke szerdán az MTI-vel.
Ugye, emlékeznek még arra a zseniális BBC-felvételre, ahol az épp a koreai fejleményekről interjút adó Robert Kelly két gyermeke bekolbászol a képbe?
Az Európai Bizottság is kitöltötte a nemzeti konzultációt, de tételesen megcáfoltak benne minden állítást.