Legfrissebb hírek
Május 18-án, vasárnap rendezik meg Szegeden a Cora Utcai Futófesztivált, 10 órától. A futás miatt 3 órán át több helyen változik a forgalmi rend.
Hatástalanították azt az 500 kilogrammos légibombát, melyet kora délután találtak a XI. kerületi Infopark egyik építkezésén.
A Juhász Gyula Pedagógusképző Kar Tanító- és Óvóképző Intézet Mesét írok - mesét mondok, Verset írok - verset mondok címmel mese- és versíró pályázatot hirdetett tanító- és óvodapedagógus szakos hallgatók számára.
A Magyar Posta saját halottjának tekinti a szerda reggeli kettős gyilkosság 56 éves nő áldozatát, aki a posta kézbesítője volt.
Az általánosan erős feltörekvő piaci devizák környezetében átmenetileg kissé gyengítette a forintot az inflációs adat.
A médiahatóság vizsgálja a Hír TV Csintalan Sándor vezette, Vonalban című betelefonálós műsorát az abban elhangzott dal miatt - tudható meg az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) szóvivőjének szerdai tájékoztatásából.
Úgy is fogalmazhatunk, hogy 16 szociális bérlakást nyert Békéscsaba. Az úgyis, hogy a jövőben az önkormányzat jelölheti ki ezeknek a lakásoknak bérlőit, lényegében ezt jelenti.
A legendás László Gyula professzorra emlékeznek a tudós halálának 10. évfordulóján a hódmezővásárhelyi Petőfi Sándor Művelődési Központban május 16-án, pénteken 17 órakor. László Gyuláról egykori tanítványa Bakay Kornél professzor beszél.
Elszállítják a tűzszerészek azt az ötszáz kilós légibombát, melyet Budapesten, a XI. kerületi Infopark E épületénél folyó építkezésnél találtak.
A csütörtöktől vasárnapig megrendezésre kerülő milánói Európa-bajnokság az utolsó lehetőség az olimpiai kvótaszerzésre, így különösen kiélezett küzdelmek várhatók.