Legfrissebb hírek
Immár ötödik alkalommal került sor tegnap a Hármas-határ nemzetközi fokozott közúti ellenőrzésre a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén - tájékoztatott Szenti Szabolcs rendőrségi sajtószóvivő.
Calici vírus ütötte fel a fejét csütörtökön a Semmelweis Egyetem I. Belgyógyászati Klinikáján, ezért a kórházban felvételi zárlatot és látogatási tilalmat rendeltek el - tájékozatott az egyetem.
Negyven százalék körüli részvétellel számol a vasárnapi népszavazáson három nagy közvélemény-kutató intézet. A Szonda Ipsos, a Medián és a Századvég-Forsens vezetői szerint is az előzetesen mértnél valószínűleg kevesebben mennek el ténylegesen szavazni.
A Pécsi Városi Bíróság első fokon megrovásban részesítette a Magyarországi Munkáspárt 2006 elnökét önkényuralmi jelkép, vörös csillag viselésének vétségéért - közölte a bíróság sajtószóvivője.
Egy szocialista aktivista megtámadott és megvert egy népszavazási plakátot kiragasztó fideszes önkormányzati képviselőt mára virradó éjszaka Szombathelyen - közölte Marton Zsolt, a Fidesz szombathelyi önkormányzati frakciójának vezetője.
Békéscsaba belvárosához közel eső, forgalmas helyen lévő szórakozóhelyre törtek be csütörtökön éjszaka. Amit kerestek megtalálták. A játékgépet, és benne a pénzt.
Tűz volt csütörtökön este a Battonyán, a közúti határátkelőhöz tartozó épületben. Az átkelőhelyen szolgálatot teljesítő személyzet 20 óra körül észlelte, hogy a szerverszoba és a telefonközpont felől füst gomolyog.
Drágább a virág az idei Nőnap előtt a tavalyihoz képest, ugyanakkor olcsóbb a múlt havi Valentin napinál.
Több mint ötmilliárd forintos beruházással két ütemben, összesen 16.800 négyzetméter bérbe adható irodaterületű ingatlanfejlesztésbe kezd Szegeden az Arcadom Építőipari Zrt. - tájékoztatta Kiss Andrea, a cég kommunikációs vezetője az MTI-t.
Egy hét után ma ismét tárgyalnak közvetítő bevonásával a MÁV és a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) képviselői a szakszervezet követeléseiről, amelyek teljesítését a február 1-jén hajnalban elkezdett sztrájkjukkal kívánnak kikkényszeríteni. Az eddigi tárgyalásokon nem közeledtek az álláspontok.