Legfrissebb hírek
A TriGranit a következő 5 évben 700 millió euró fejlesztést hajt végre Magyarországon, amely a térségben folyamatban lévő beruházásain belül 15-20 százalékot tesz ki - mondta Kibédi Varga Lóránt, a TriGranit Fejlesztési Zrt. vezérigazgatója hétfőn, sajtótájékoztatón, Budapesten.
Magyarország népszerűsítése érdekében a Magyar Turizmus Zrt. (MT Zrt.) 144 újságírót fogadott az idei év első negyedében; a tanulmányutak nyomán született írások értéke meghaladta a 300 millió forintot - közölte a nemzeti turisztikai marketing társaság hétfőn.
A hagyományoknak megfelelően a Korzó téren nyitják meg június 5-én, csütörtökön a Könyvhét békéscsabai eseményeit, rögtön izgalmas programokkal.
Az Európai Bizottság támogatásával megvalósuló „Kiváló Európai Desztinációk - Magyarország legjobb, élő hagyományokat őrző desztinációja" című kiírásra nyújtott be pályázatot a Közép-Békési Centrum (KBC) az év elején. Sikerrel.
Megváltozhat az ország hangulata, ha megmozdul a magyar gazdaság - írta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, az MSZP elnöke internetes naplójában hétfőn.
2008 áprilisában 1,4 millió fölé emelkedett a vezetékes szélessávú előfizetések száma, miközben folytatódott a vezetékes telefonvonalak számának lassú csökkenése - tudhatjuk meg a mediainfo jóvoltából.
Ismét Lendvai Ildikó lett az MSZP parlamenti frakcióvezetője - jelentette be a szavazást levezető Mandur László, az MSZP országgyűlési képviselője hétfőn Budapesten, a képviselőcsoport ülése után.
Hétvégén kitűnően teljesített valamennyi Junior VB-re készülő békéscsabai atléta.
A 21. század iskoláinak nem csupán az jelent feladatot, hogy az ifjúságot a piaci igényeknek megfelelő tantárgyi és szakmai képesítéssel ellássák, hanem az is, hogy a felnövekvő nemzedékek számára átadják azokat a társadalmi és állampolgári ismeretket is, amelyek segítségével a társadalom hasznos tagjaivá válhatnak. A feladat ebből kifolyólag a diákok számára is kettős: egyszerre szükséges az állampolgári kompetenciák elsajátítása és a piacképes tudás megszerzése annak érdekében, hogy átláthassák azokat a gazdasági és társadalmi folyamatokat, amelyek elengedhetetlenül szükségesek ahhoz, hogy „jó honpolgárai" lehessenek hazánknak.
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) monetáris politikáját a legutóbbi kamatdöntés után mind a magyar kormány, mind az ellenzék kritizálta, a politikai nyomás a jövőben fokozódni fog - állítja a Political Capital (PC) kockázat-előrejelző divíziója, amely hétfőn juttatta el elemzését az MTI-hez.