Legfrissebb hírek
Hosszú évek óta foglalkoztat és idegesít, ahogy az autósok többsége semmibe veszi a gyalogátkelõhelyeket. Autós vagyok, így nem csak gyalogosként beszélek a másik oldalról.
Nagyon világos, és nagyon szisztematikus klientúraépítés folyik a köztisztviselõk és az intézményvezetõk között. A Fidesz a hozzá közelálló embereket hozza helyzetbe, a kinevezések alapja a megbízhatóság – hangzott el a megyei MSZP-s fórumon.

Az lett volna a legjobb, ha Sólyom László aláírja a kistérségi törvény módosításáról szóló dokumentumot, de tiszteletben tartjuk a köztársasági elnök döntését – reagált a Hír6-nak Nagy László Békés megyei MSZP-s országgyûlési képviselõ, aki kezdeményezõje volt a sarkadi kistérség megszüntetésének.
Komoly áramszünet zavarta meg hétfõn Gyulát, ahogy ezt a Hír6-nak több olvasója is jelezte. Portálunk a területi áramszolgáltatótól, a Démász regionális központjától kért, és kapott felvilágosítást a történtekrõl és az okokról.

Sólyom László visszaküldte megfontolásra az Országgyûlésnek a települési önkormányzatok többcélú kistérségi társulásáról szóló törvény módosítását. Mindez alapvetõen befolyásolja a sarkadi kistérség jövõbeli helyzetét – tudta meg a Hír6.
Várhatóan ítélet születik a Szekszárdi Városi Bíróságon szerdán folytatódó perben, amely Toller László országgyûlési képviselõ és sofõrje tavaly júniusban történt közlekedési balesetét tárgyalja - közölte a bíróság szóvivõje.
Jól beszélsz angolul, Brigitte – mondta Bryan Adams annak a
veszprémi egyetemistának, akit a When Yo Gone címû dal elõtt a színpadra hívott, hogy duettet énekeljenek.
A sarkadi kistérség megszüntetése elleni tiltakozása részeként július 2-ai dátummal Tóth Imre sarkadi polgármester levelet írt a gyulai kistérség polgármestereinek. Ebben a keddre, Méhkerékre összehívott kistérségi tanácskozás megtartása ellen protestál.
A gyulai határõröket hétfõn este kilenc óra után Gyula határában a 44-es úton okmány ellenõrzést hajtottak végre, amikor egy motoros arról tájékozta õket, hogy a járõröktõl nem messze egy járó motorú autó parkol. A határõrök az autóban egy 34 éves eszméletlen hölgyet találtak. Azonnal értesítették a mentõket és a rendõrkollegákat.

Harminchatan sérültek meg abban a buszbalesetben, amely reggel történt Budapest XXIII. kerületében, a Grassalkovich utcában. A sérültek közül 16-nak súlyos az állapota - mondta az Országos Mentõszolgálat szóvivõje az MTI-nek.