Legfrissebb hírek
A koalíció felbomlásához vezető két éves útról ír a Népszabadság Online. A tenyerek régóta viszketnek; Kóka János állítólag tavaly gondolkodott el először komolyabban a kilépésen, amikor Puch László hírhedtté vált autópályás listájával kopogtatott be a gazdasági miniszteri iroda ajtaján.
Fix áras könyvek igen, lila kultúrmisszós tudat viszont nem kell az Alexandra tulajdonosának, aki nem hisz az online könyvértékesítés előretörésében. Matyi Dezső a FigyelőNetnek adott interjút.
A JATE Klubban tilos dohányozni az öltözőben és a koncertteremben is. Ez szabály, és Lovasi Andrással ennek közösen örülünk: megvan az előnye a füsttilalomnak - mondja Lovasi - mert éneklés közben nem kell vágnom a füstöt, és koncert után még látok is. Máskülönben olyan érzésem volna, mintha egy hamutartóba ugranék fejest. Az örökifjú Lovasi András vidáman ül le a kanapéra, kezében egy gitárral. Beszélgetünk zenéről, munkáról, költészetről, sírásról, énről, a Kispálról és közben elszakadt egy húr is...
Megyei rangadó a javából, bár ha a tabellára pillantunk, azért jelentős különbség van a csapatok között. Míg a Gyula a meccs előtt a második helyen állt 29 ponttal, addig az Orosháza KSC tizenegyedik volt, 8 ponttal. Mondhatni, osztálybeli különbség.
A Fidesz és a Körösnagyharsányi Hagyományőrző Egyesület közös jelöltjét, Máté Pált választották polgármesterré vasárnap Körösnagyharsányban - közölte Bai Zsolt körjegyző vasárnap este.
Nem sikerült a bravúr a HPQ Szeged csapatának. Ma délután a Férfi Röplabda NBI-ben hazai pályán szenvedett vereséget Nusser Elemér együttese a Kecskemét ellen. A Ligabajnokság rájátszásában a legjobb négy közé jutás volt a tét. A vendégek újabb sikerük révén kettős győzelemmel jutottak tovább. A Városi Sportcsarnokban elszenvedett vereség ellenére a hazaiak mestere szerint nem kell szégyenkezni.
A közoktatásról szóló törvény alapján minden iskolaigazgató mérlegelheti, hogy az irányítása alatt lévő iskolában a sztrájk napján megtarthatók-e a tanítási órák - közölte a BKV-szakszervezetek által hétfőre hirdetett munkabeszüntetés kapcsán az Oktatási és Kulturális Minisztérium (OKM) vasárnap.
A magyar Bácsi Péter a magyar zászlóval ünnepel, miután győzött a török Seref Tüfenk ellen és aranyérmet nyert a tamperei kötöttfogású birkózó Európa-bajnokság 74 kg-os súlycsoportjának döntőjében 2008. április 6-án.
Oroszország a világ egyik vezető gazdasága a Világbank egy új felmérése szerint, amely a világ 146 országának 2005-ben elért eredményeit vizsgálta, vásárlóerő-paritáson összehasonlítva.
A Szerencsejáték Rt. tájékoztatása szerint a 14. héten megtartott hatoslottó számsoroláson a következő számokat húzták: