Legfrissebb hírek
Nem vagyunk túl a nehezén, jövőre ismét meg kell húzniuk magukat a minisztériumoknak, a növekvő szociális és jóléti költségek viszik el a pénzt - ez derül ki a tárcák számára három évre előre meghatározott költségvetési keretszámokból, amelyről a hétfői Népszabadság ír.
Az emberek a szellőzőlyukakon folytak ki, a tömeg a folyosó nyújtotta korlátokat feszegette, a fiúk üvöltöttek, a lányok visítottak, a JATE Klub ismét röffenésig telt. A múlt szerdai buliban aztán jött, aminek jönnie kellett: jobbágy Feri, lírikus szerelmes dalok, hatalmas gumi stílfűrész, Titusz, röhögés és minden, ami a Bëlgával jár. Mi még a hisztérikus tömegjelenetek előtt, az öltözőben beszélgettünk az akkor még relaxált fiúkkal, Mégötlövéssel, Bauxittal és Tokyo-val az őrületről, a zen buddhistákról, valamint a srácok szilárd énképéről.
A szezon eddigi legfontosabb mérkőzésén a Starcopy Szeged a Szolnok csapatát fogadta. Az NB I-es férfi röplabda ligabajnokság osztályozó találkozójának visszavágójára egy idegenbeli győzelemmel vágott neki a hazai csapat a Városi Sportcsarnokban. A vendéglátók 3-1-re nyerték a mérkőzést, amely azt jelenti, hogy Nusser Elemér tanítványai a Kiemelt csoport rájátszásában folytatják a küzdelmeket.
A legnagyobb honi önkormányzati érdekvédelmi csoport, a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének (TÖOSZ) elnöksége azt javasolja, hogy ne kapjanak tiszteletdíjat az önkormányzati képviselők, csak jogos és igazolt költségeiket térítsék meg. Mindez átrendezheti a sorokat.
A Békéscsaba kettős győzelemmel múlta felül a Tatabányát a női röplabda NB I-es ligabajnokság osztályozóján.
Kína elképesztően gyorsan növekvő webhasználói tábora valószínűleg meghaladta a világ mindeddig vezető internetes közösségét, az amerikait - írta a The Wall Street Journal.
Vitát követően életét vesztette egy 49 éves férfi Balástyán - tájékoztatta a Hír6.hu-t Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
Gyakorlatilag kész a magyar autonómiakoncepció - nyilatkozta a Vajdaság Mának Varga László, a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) parlamenti képviselője, a Magyar Koalíció szakértői bizottságának elnöke.
A Szerencsejáték ZRt. tájékoztatása szerint a március 16-i KENÓ-játékban a következő számokat sorsolták ki.
A Szerencsejáték ZRt. tájékoztatása szerint a 11. héten megtartott hatoslottó számsoroláson a következő számokat húzták ki.