Legfrissebb hírek
Az idén szeptemberben a fogyasztói árak várhatóan 5,6 százalékkal lesznek magasabbak az egy évvel korábbinál - áll az Ecostat Kormányzati Gazdaság- és Társadalom-Stratégiai Kutató Intézet Mikroszkóp című kiadványában.
Újból benyújtja az Országgyűlésnek az iskolai agresszió visszaszorítását célzó közoktatási törvénymódosítási javaslatát az MDF, miután az oktatási bizottság szerdai ülésén nem vette tárgysorozatba a kezdeményezést - közölte Almássy Kornél, a párt alelnöke csütörtökön.
Rézkori település temetőjét találták meg a régészek a 47-es út mellett folyó ásatáson Hódmezővásárhely és az algyői Tisza-híd között - közölte Tóth Katalin, a hódmezővásárhelyi Tornyai múzeum ásatásvezető régésze csütörtökön.
A Szegeden zajló útfelújítási munkálatok miatt gyakorta alakulnak ki torlódások a városban. A tegnapi nap folyamán a Kossuth Lajos sugárúton és a Dorozsmai út is bedugult.
Kipihente-e magát az MKB Veszprém a sikeresen megvívott KEK-döntő után, vagy pedig a címvédő Pick Szeged nyerni tud a rivális otthonában - ez a legnagyobb kérdés a férfi kézilabda NB I döntősorozatának harmadik mérkőzése előtt.
Közép- és Kelet-Európában a megkérdezett vásárlók 25 százaléka jelölte meg a hipermarketeket, 18 százalékuk a diszkontüzleteket, mint a napi fogyasztási cikkek beszerzésének fő helyét - áll a GfK csoport legújabb felmérésében.
Közös sajtóközleményt küldött hírportálunknak Vantara Gyula Békéscsaba polgármestere és Domokos László, országgyűlési képviselő, a megyegyűlés elnöke.
A skót Glasgow Rangers szurkolójának lábát elkapja egy rendőrkutya, amint drukkerek rohamrendőrökkel csapnak össze Manchesterben 2008. május 14-én éjjel, miután csapatuk 2-0-s vereséget szenvedett az orosz Zenit Szentpétervártól a labdarúgó UEFA-kupa manchesteri döntőjében. A skót szurkolók amiatt dühödtek fel, hogy a városban felállított egyik óriáskivetítő nem működött.
A Mol Nyrt. kőolajat talált Oroszország nyugat-szibériai területén, a Matyuskinskaja blokkban - közölte az olajtársaság csütörtökön.
Az idén, május 16-án, pénteken délután rendezik meg a megyeszékhelyen az egyik legnagyobb atlétikai seregszemlét, a Strang kupát.