Legfrissebb hírek
Több táblát is elloptak a 47-es számú főút Csorvás és Orosháza közötti szakasza mellől az elmúlt napokban.
A hazai vállalatok egyharmada áprilisban emeli a fizetéseket - olvasható a Világgazdaság pénteki számában. A lap szerint a dolgozók többsége reálkereset-csökkenéssel számolhat.
Csak a kormányfőcsere oldhatja meg a koalíciós válságot, az MSZP és az SZDSZ azonban már most is sokat vesztett, az országban pedig válság van - jelentette ki Tölgyessy Péter politológus, a liberális párt alapító tagja a Deák Ferenc Közéleti Klub rendezvényén csütörtökön Budapesten.
A világ, de bizonyosan Európa legnagyobb diszkont-áruházlánca érkezett meg Magyarországra azzal, hogy belépett a piacra az Aldi. Tulajdonosai, az Albrecht fivérek Németország leggazdagabb emberei, akik világviszonylatban is az első tizenöt között foglalnak helyet. A testvérpár sokáig gyengének ítélte a magyarországi vásárlóerőt, ezért nem jöttek. Az Aldi négyszáz diszkontot épít Magyarországon, a start 17 áruházzal, köztük a gyulaival, még áprilisban indul. Információink szerint minden 10 ezernél népesebb településen jelen lesznek. Ha ez igaz, akkor Békésben 10-11 Aldi-diszkonttal lehet majd számolni. 
Együttműködési megállapodást írtak alá múlt héten a Szegedi Tudományegyetem és a Dél-Kínai Műszaki Egyetem vezetői.
A hazai piacon egyre több a sikeresen működő franchise-vállalkozás. Legismertebbek a Fornetti, Happy Box, Hertz, McDonald's, PékPont és a Photo hall. De vajon hogyan lesz tagja egy vállalkozás az általa kiválasztott hálózatnak?
Jól, nyugodtan, pihenősen indult a szombat. Már dél is elmúlt, amikor felkeltem. Ilyenkor sosem vagyok azonnal éhes, és mivel anya sem volt az, nem is ettünk rögtön. Két óra után nem sokkal azonban már korgott a gyomrunk, és úgy hallottuk: kínait kíván. Rövid tanakodás után már hívtuk is a Csaba Center Ételudvarát. Ekkor 14:28 volt, ez később fontos lesz.
Az MSZP írásban kíván szerződni az SZDSZ-el arról, hogy a liberálisok milyen kormányzati programokat támogatnak a parlamentben - mondta Burány Sándor csütörtök este az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.
A helyszínen életét vesztette az a 60 éves férfi, aki személyautójával egy fának hajtott a 45-ös számú főúton Hódmezővásárhely határában csütörtökön késő este.
A reform és a biztonságérzet egyensúlyáról beszélt Lendvai Ildikó, az MSZP parlamenti képviselőcsoportjának vezetője csütörtökön egy salgótarjáni rendezvényen.