Legfrissebb hírek
St. Martin tart jótékonysági koncertet december 30-án Vásárhelyen. A kedvezményezett a Hódmezõvásárhelyi Katolikus Óvoda lesz.
Egy magát a nyilvánosság elõtt megnevezni nem kívánó magánszemély a hódmezõvásárhelyi Emlékpont Múzeumnak ajándékozott négy darab korábban szigorúan titkosnak minõsített állambiztonság oktatókönyvet.
../img_cikk/_150_bekescsabai_atletika_jpg.jpgHuszadik alkalommal rendezik meg Békéscsabán Szilveszteri Futógálát, amelynek mezõnye az év utolsó napján 10 órakor startol a helyi sportcsarnoktól.
Egyre több részlet kerül nyilvánosságra a szombati, kardosi halálos balesetrõl, amelyben meghalt egy tizenhárom éves helybeli fiú.
Két könnyû sérültje van annak a balesetnek, mely szombaton délután történt a 44-es számú fõúton. Egy gyulai férfi kocsijával Kondoros felõl Békéscsaba irányába tartott.
Két ittas férfi botránkoztatta meg a vendégeket pénteken a déli órákban egy békéscsabai italmérõ helyen.
A Sopron hazai pályán hét ponttal nyert a Szeged ellen az UNIQA nõi kosárlabda NB I szombati rangadóján.
Háromgólos elõnyt szerzett a négy hét múlva esedékes visszavágóra a Szeged az Eger ellen a LEN Kupa negyeddöntõjének elsõ mérkõzésén.
Az igénylõk közül több mint 880 ezren kapták meg a támogatásról szóló határozatot. Hiánypótlásra 350 ezer kérelmet küldött vissza a Magyar Államkincstár.
Halálos közlekedési baleset történt szombaton délután Kardoson, ahol egy személygépkocsi elütött egy tizenhárom éves fiút, akin már nem tudtak segíteni.