Legfrissebb hírek
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a május 31-i KENÓ-játékban a következő számokat sorsolták.
Nem sikerült a bentmaradás az Orosházának a labdarúgó NB II keleti csoportjában, miután méretes zakót kapott a már bajnok Kecskemét otthonában, és a BKV Előre sem tette meg azt a szívességet az alföldi csapatnak, hogy kikapjon.
A párt eddigi főkönyvelője, Brecskáné Nagy Mária lett az MSZP új pénztárnoka - jelentette be Simon Gábor, az MSZP választmányának elnöke szombaton Budapesten, a testület ülése után tartott sajtótájékoztatón.
A labdarúgó Európa-bajnokság idejére vasárnap éjféltől Ausztria egy hónapra visszaállítja határain az ellenőrzést, szúrópróbaszerű okmányellenőrzésre kell számítani.
Bodolay Géza, a Kecskeméti Katona József Színházat tíz éven keresztül vezető igazgató szerint igazi népszínházzá vált a teátrum. Erről a leköszönő direktor szombaton, a színház nézőterén tartott évadzáró társulati ülésen beszélt, majd az augusztustól a színházat irányító Cseke Péter a jövő évi műsortervet ismertette.
Újra járható az M5-ös autópálya Budapest felé tartó szakasza, ahol korábban egy személyautó és egy tartálykocsi ütközött össze - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.
A június 5. és 7. között megrendezendő szegedi MOL Világkupán bizonyos számokban akár az olimpiai részvételt is ki lehet harcolni, hiszen ez a viadal az első válogató az ötkarikás játékokra. A tavalyi világbajnokságon kvótát szerzett versenyzők „A" egységként szerepelnek, míg a „B" hajó a májusi válogató győztese. A nem olimpiai számokban a májusi megmérettetés első két helyezettje száll vízre. Sorozatunkban ezúttal a férfi kajak párosokról írunk, ahol a Kammerer Zoltánnak és Kucsera Gábornak áll a zászló, ám ahhoz, hogy már most kijussanak Pekingbe, nagyot kell alakítaniuk.
Összeütközött egy személyautó és egy tartálykocsi az M5-ös autópálya dunaföldvári felhajtójától háromszáz méterre, a sztráda fővárosba vezető oldalán; a baleset miatt teljes útzárat rendeltek el.
Augusztus elsejétől Tordas és Gyúró közös fenntartású általános iskolájának igazgatója lehet Kosaras Péter Ákos, az SS-egyenruhás fotójáról elhíresült történelemtanár - írja szombati számában a Népszabadság.
Élénk volt az illegális határforgalom tegnap a Csongrád megyében - tudtuk meg Szenti Szabolcstól, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől.