Legfrissebb hírek
Az osztrák OMV 8,6 százalékot szerzett a magyar olaj- és gázipari társaság, a Mol alaptõkéjébõl, így 18,6 százalékra növelte részesedését - áll az OMV közleményében.
Valójában növényi nedvekkel táplálkoznak, a vérre csak szaporodáshoz van szükségük. Maga a szúrás nem fáj, szervezetünk „válaszreakciója” okozza a viszketést –írja National Geographic Online
Egy fiatal lányt kimentettek, társának már csak a holttestét találták meg Sarkad térségében, ahol hétfõn, a késõ délutáni órákban két fürdõzõ egyelõre ismeretlen körülmények között elmerült a vízben.
Döbbenetes esetrõl tájékoztatta a Hír6-ot a Békés Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje, Szombati Andrea. Egy pusztaottlakai férfi hétfõn arról értesítette a nyomozó szerveket, hogy feleségét elrabolták. Mint utóbb kiderült, õ gyilkolta meg, és ásta el.
Rendkívüli eset történt mintegy másfél héttel ezelõtt a Békés Megyei Pándy Kálmán Kórházban. A gyulai egészségügyi intézmény szülészeti és nõgyógyászati osztályán (képünkön) az ápolószemélyzet tagjai között pofonok csattantak el. Mindezt a Hír6 kérdésére Kovács József (fotónkon), a Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház fõigazgató-fõorvosa is megerõsítette azok után, hogy hírportálunk az esetrõl több, egymástól független forrásból is értesült. A történtek mögött a munkahely elvesztésének réme miatti feszültség áll – értesült hírportálunk.
Megszámlálhatatlanul sok kép érkezett portálunkhoz a szombati gyulai belváros avatásról. Ezeket adjuk közre.
A gyulai kistérség vezetõje holtpontról szeretné kimozdítani az utóbbi hetekben Perjési Klára gyulai és Tóth Imre sarkadi polgármester közötti, mostanra már egyebek mellett személyes konfliktust.
Az Orosházi Határõr Igazgatóság Határõrség napja alkalmából rendezett ünnepséget 2007. június 25-én az Orosházi Petõfi Mûvelõdési Központ koncerttermében.
Egyelõre nincs a Fidesz-MPSZ-nek választókerületi elnöke Békés megye 2. számú, Gyula központú választókerületében. Ezt Hír6-nak Tóth Imre, a Fidesz sarkadi és Gajda Róbert, az ellenzéki párt gyulai vezetõje is megerõsítette.
Tizennégy válogatott szépséget láthattak szombat este a gyulai Kossuth téren mindazok, akik ellátogattak a 2007-es Szupermodell Modellversenyre.