Legfrissebb hírek
Hazai pályán diadalmaskodott tegnap a Kecskemét a HPQ Szeged gárdája felett a Férfi Röplabda NBI rájátszásban, ahol a legjobb négy közé jutás a tét. A Ligabajnokság Tisza-parti győztese holnap 16 órától vághat vissza a fiaskóért az újszegedi sportcsarnokban.
Talán az a legjobb, ha egy híradós nem lép ki a szerepéből. Ha mégis megteszi, kiderül, hogy idegenül mozog a stúdiók falain kívül. Ez történt Pálffy Istvánnal is Békéscsabán.
A Fidesz szerint Szegeden sincs minden rendben az MSZP és az SZDSZ között, annak ellenére, hogy Botka László és Sándor Klára a minap cáfoltak mindenféle konfliktusról szóló hírt. Ennek értelmében, a háttérben többen az erők és érdekek átrendeződéséről beszélnek.
Teljes létszámú, nyolc férfi és hét nő alkotta válogatottat jelölt ki az április 14. és 20. között esedékes olaszországi olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokságra a Magyar Súlyemelő Szövetség (MSSZ) elnöksége.
A világ egyik, ha éppenséggel nem a legjobb női kézilabdacsapata látogat szombaton Békéscsabára, hogy bajnoki mérkőzést játsszon Mátéfi Eszter tanítványaival.
A Fidesz határozottan arra szólítja fel a kormányt, vonja vissza legutóbbi, 120 milliós forint értékű kommunikációs kampányát - mondta a párt országgyűlési képviselője szombaton, Budapesten.
Ma ülésezik az SZDSZ országos tanácsa (ot), amely dönt a párt rendkívüli küldöttgyűlésének összehívásáról.
Jó hír, hogy nem sok bűneset történt a mögöttünk álló pénteken, és azok közül egyik sem nevezhető komoly súlyúnak.
Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) volt a legnépszerűbb az idén is a felvételizők körében, a legtöbben, 16.650-en ide jelentkeztek; ezúttal is több nő pályázik felsőoktatási intézményekbe, mint férfi.
Önfeledt szórakozás, kikapcsolódás, fúvószene énekekkel megtöltve, tánc, móka, kacagás. Erre számíthat az, aki ellátogat szombat este az orosházi művelődési házban tartott „Bolondos Délután" című előadásra.