Legfrissebb hírek
A Századvég közvélemény-kutatása szerint ha most tartanák a Fidesz és a KDNP által kezdeményezett népszavazást, mind a hat kérdésben az "igenek" lennének többségben. A részvétel az adatok szerint elégséges lenne az érvényességhez, annak ellenére, hogy a megkérdezettek negyede nem is tudta, mirõl van szó. számol be a FigyelõNET
Pongrácz Tamás, a Központi Adatfeldolgozó, Nyilvántartási és Választási Hivatal fõosztályvezetõje elmondta: az „útlevélcsúcsot", mint a korábbi években, most is nyáron érzékelik leginkább az okmányirodákban – írja a FigyelõNET
Törvénysértõen korlátozta a szabad nyelvhasználat jogát az Országos Román Önkormányzat 2007. március 22-ei, gyulai alakuló ülésén. Ezért a törvénysértés megszüntetésére szólítja fel a testületet a Dél-alföldi Regionális Közigazgatási Hivatal – tudta meg a Hír6.
A csütörtök estéhez képest kisebb számban fordul elõ heves zivatar, azonban az OMSZ tájékoztatása szerint egy-egy intenzív felhõszakadás környezetében óránként 100 kilométeres szélrohamra és jégesõre is lehet számítani − írja a FigyelõNet.
Nem lenne érdektelen megtudni, ki lõtte le Fenyõ János egykori médiavállalkozót. Ehhez most egyre közelebb kerülhetünk. A legizgalmasabb azonban nem a gyilkos személye.
Garantált napsütés, kristálytiszta víz, szabad strandolás szép környezetben, friss tengeri halételek és vízi sportok - öt nyomós érv az adriai nyaralás mellett. Igaz, mindezek az élmények több órai, olykor fárasztó autózás után érnek majd minket.
Az egész magyar politika olyan fokú torzuláson ment keresztül, amit korábban elképzelni sem tudtunk volna. Ebbõl kiemelkedik, amit az illetõ úriember produkált a választási kampányban, és azóta folyamatosan – mondta Perjési Klára gyulai városvezetõ, országgyûlési képviselõ a Hír6-nak adott interjújában Tóth Imrérõl. Csütörtökön, a gyulai polgármester háza elõtti tüntetésen sok minden elhangzott. Ezért a Hír6 azt kérdezte Perjési Klárától, hogyan bírja az ütéseket, lemond-e, s hol volt a tüntetés ideje alatt, mit gondol a legfrissebb történések fényében a törvényhozás döntésérõl, amely megszüntette a sarkadi kistérséget. De kérdeztük a polgármestert ingatlanpanamáról és az ivásról szóló vádról is.
A budapesti melegrekord idején a nyugati országrészt már elérte a hidegfront. Miközben Budapest még izzadt a tegnapi 35,7 Celsius-fokos melegrekordtól (három tized fokkal dõlt meg az 2002. június 21-én mért érték), a nyugati országrészen már "bejelentkezett" a hidegfront: jégesõ esett, viharos szél tombolt.
Talált, de nem süllyedt, hanem éppen emelkedett. Körösladány az idén pályázott elõször a városi címre, és azonnal befutó lett. Pelcsinszki Boleszláv polgármestert kérdeztük.

Felborult kocsijával, és könnyû sérülést szenvedett egy autós csütörtökön reggel Békéscsabán. A balesetben a kocsi vezetõje könnyebben megsérült. Az elsõdleges vizsgálatok eredménye alapján ittasan vezetett.