Legfrissebb hírek
A sejtések beigazolódtak: szeptember 7-én megjelenik Paul McCartney új stúdióalbuma. A 76 éves brit sztár legfrissebb hírlevele szerint az Egypt Station (Egyiptom állomás) című anyag a jelenben gyökerező színes utazás zenei állomások és korok között.
Közel a történelmi csúcs.
Philip Zimbardo közel húsz oldalas közleményben reagált az őt ért vádakra, miszerint a világhíressé vált stanfordi börtönkísérletét manipulálta.
Egész Európában nő a medvepopuláció, és az állatok új élőhelyet keresnek maguknak - mondta a Bükki Nemzeti Parki Igazgatóság igazgatója csütörtök reggel az M1 aktuális csatornán.
Érdemes testre szabott utasbiztosítást kötni, mivel az utazási célpont, valamint a tervezett program is alapvetően befolyásolja, hogy mit fedezzen az optimális utasbiztosítás, így a díját is - hívja fel a figyelmet az Union Biztosító az MTI-hez eljuttatott közleményében.
Éppen csak, de átment az Európai Parlament (EP) jogi bizottságán az a törvénytervezet, ami a szakemberek szerint felszámolná a szabad internetet és eltüntetné belőle a kreativitást.
Napos idő várható gomoly- és fátyolfelhőkkel, majd estétől északnyugat felől beborul az ég – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.
Az identitás és a globalizáció nem egymást kizáró fogalom - mondta Martonyi János volt külügyminiszter szerda este Budapesten, Nyitás és identitás; Geopolitika, világkereskedelem, Európa című könyvének bemutatóján.
Felmentették Pálinkás Józsefet a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal éléről június 30-i hatállyal - olvasható a szerdai Magyar Közlönyben.
Csütörtökön eleinte főként keleten, majd estefelé északnyugaton is elszórtan számíthatunk záporra, zivatarra