Legfrissebb hírek
Az emberöléssel vádolt L. Csaba meghallgatásával folytatódott a magyar oltásellenes-mozgalom legnagyobb hírnökének pere csütörtök reggel. A laposföld- és chemtrail-hívő férfi feleségével azért áll a bíróság előtt, mert öt évvel ezelőtt meghalt a házaspár hathetes kisfia. A vád szerint a baba agyvérzést kapott, mert nem kapta meg a kötelező K-vitamint, és nem vitték időben orvoshoz, amikor sugárban hányni kezdett. A vádlott szerint az orvosok sorra hibáztak, ezért halt meg a gyereke.L. Csaba szerint az ügyeletes orvos, a mentősök és a kórházi dolgozók a hibásak
Varga Csaba erdélyi magyar hegymászó a 8586 méteres Kancsendzöngára indul április elején, és emléktáblát is elhelyez Erőss Zsoltnak és Kiss Péternek - hangzott el csütörtökön sajtótájékoztatón, Budapesten.
A gleccserek további olvadását ebben az évszázadban csak egyetlen esetben lehet feltartóztatni, ha azonnal leállítjuk az összes üvegházhatású gáz kibocsátását – erre a következtetésre jutottak a Brémai és az Innsbrucki Egyetem kutatói a Nature Climate Change című tudományos folyóiratban közzétett tanulmányukban.
Száznyolcvan résztvevő közül ötöt sorsoltak ki, ők kamatmentes állami támogatást kapnak a lakásvásárlásukhoz.
Pénteken még lehet néhol kisebb havazás, de a hétvége további részében száraz idő várható. Kezdetben néhol még napközben is alig fagypont felett alakul a hőmérséklet, aztán egyre többfelé plusz 10 Celsius-fok körül alakulnak a maximumok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.
A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) visszavonultatta a női válogatott 13-as mezszámát, amelyben Görbicz Anita szerepelt.
Elárverezik Gábor Zsazsa hagyatékát: a magyar származású hollywoodi filmdíva halála után 16 hónappal mintegy ezer tárgyat, köztük ékszereket, festményeket, bútorokat és drága estélyi ruhákat értékesítenek április közepén a Beverly Hills-i Heritage aukciósházban.
Az elsőszavazók nemzeti színű szilikonos karkötőt kapnak idén ajándékba. A legkisebb szavazólap, A/4-es méretű Budapest 7-es választókerületében lesz, a legnagyobb pedig a Nógrád megyei 1-esben.
Gyorsan növekszik a csendes-óceáni műanyaghulladék mennyisége, ezért sürgős beavatkozásra van szükség egy új tudományos kutatás szerint.
Ennyi kamupárt, tehát csak az országgyűlési választásokra bejelentkezett politikai párt még sosem állított önálló pártlistát Magyarországon, mint az április 8-i országgyűlési képviselő-választásokra. Nyilván nem sokan bogarásszák végig a lista adatait, vagyis a jelölő szervezeteket, mi megtettük. Sőt, belekukkantottunk a Békés megye 1. és 4. egyéni választókerületében (összesen négy van) induló országgyűlési képviselőjelöltek névsorába is. Jó böngészést, valamint időnként nevetgélést!