Legfrissebb hírek
A bankoknak sokkal élesebb versenyre kell felkészülniük a jövőben, ehhez a mostaninál korszerűbb szolgáltatásokat kell nyújtaniuk, ennek egyik első lépéséként 2019 második felében Magyarországon bevezetik az azonnali fizetések rendszerét – ez derül ki a Magyar Nemzeti Bank tanulmányából.
A pornózás egyik legnagyobb producere 10 millió dollárt ajánl annak, aki segít megbuktatni Trumpot.
Nézzük tévét, csak nem úgy, ahogyan régen. A web megengedi, hogy a tévét szabjuk a szokásainkhoz és ne fordítva.
A Hertha BSC Berlin első német csapatként csatlakozott az (afro-)amerikai sportolók tiltakozásához. Szombati meccsük előtt térdre ereszkedtek, hogy így harcoljanak egy nyitott társadalomért.
A Taxisok és civilek a beteg gyerekekért alapítványt október 2-án hivatalosan is bejegyezték: a jótékony taxis, Berinszki Zoltán mint alapító számolt be az alapítvány terveiről.
Előrehozott parlamenti választás kezdődött vasárnap reggel Ausztriában, a több mint 6,4 millió választásra jogosult közvetve arról is dönt, hogy milyen irányba terelődjön az ország politikája, milyen kormánykoalíció lehet életképes.
A világ 60 országából, 1300 fiatal szakember 51 szakmában versenyez október 15-18 között Abu Dhabiban, ahol szombaton kezdődött a WordSkills, a fiatal szakmunkások világversenye. Magyarországot 19 szakmában 20 versenyző képviseli.
Vasárnap estig a Kárpát-medencében sok lesz a napsütés, a hőmérséklet maximuma több fokkal az átlag felett alakul.
Kisorsolták az ötöslottó és a Luxor 41. heti nyerőszámait.
Még nem dőlt el a vasárnapi parlamenti választás Ausztriában, nem tudni, hogy milyen ténylegesen megvalósítható koalíciós megoldások kínálkoznak majd - írták az osztrák lapok egy nappal a voksolás előtt, részvételre buzdítva olvasóikat.