Békés megyei hírek
Örömmel tudatjuk, hogy régi vágyunk teljesült január közepén, 32 m2 tatami vásárlásával.
Lestyán György, a Szarvas-Coop Zrt. vezérigazgatója úgy látja, nem könnyű manapság a kereskedők dolga. A városokban a multik, a kistelepüléseken a fizetőképes kereslet hiánya nehezíti a helyzetet. Ennek ellenére a Békés megyében 24 üzletet működtető Szarvas-Coop Zrt. állja a versenyt és idén is újabb fejlesztéseket tervez.
Kábítószergyanús anyagot találtak a rendőrök egy békéscsabai lakásban.
Békés megye közlekedésbiztonsági helyzetét, a 2016-ban végzett baleset-megelőzési tevékenységét értékelte a Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság.
Pascal RAW Fekvenyomó Magyar Bajnokság lesz Vésztőn.
Egy gazdálkodó szervezettől érkezett tájékoztatás kapcsán a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara fel kívánja hívni a megye vállalkozásainak figyelmét a következő megtévesztési kísérletre:
A Gyulai Járási és Nyomozó Ügyészség halált okozó ittas járművezetés bűntette miatt emelt vádat azzal a 35 éves zsadányi illetőségű nővel szemben, aki 2016. június közepén Sarkad központjában egy autóval ittasan nagy sebességgel fának sodródott, és a baleset következtében a mellette ülő férfi elhalálozott - tájékoztatta a hír6.hu-t dr. Veress Gabriella címzetes fellebbviteli főügyészségi ügyész, megyei főügyész.
Vannak vállalkozók és vannak vállalkozóbbak. Várkonyi Tibor az utóbbi kategóriába sorolható. És csak azért nem „leg”, mert feljebb mindig lehet. (x)
A Vöröskereszt Füzesgyarmati Alapszervezete eredményes és mozgalmas évet zárt 2016-ban.
Vannak vállalkozók és vannak vállalkozóbbak. Várkonyi Tibor az utóbbi kategóriába sorolható. És csak azért nem „leg”, mert feljebb mindig lehet.
Nyerjen akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 1.299 Ft értékben!

akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!

Ital
Nyerjen kényeztető arckezelést Adrienn Kozmetikájától!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

kényeztető arckezelést Adrienn Kozmetikájától!

Szépség
eMARKT Békéscsabán is, nyerjen!
Nyerjen! 14.900 Ft értékben!

eMARKT Békéscsabán is, nyerjen!

Műszaki cikk