Békés megyei hírek
Idén is megrendezi a Békéscsabai Jókai Színház a Színi Iskolák Nemzetközi Találkozóját (SZINT) május 5. és 8. között - tájékoztatta a teátrum hétfőn az MTI-t.
Kérdezett vissza szombat este Tátrai Tibusz a békéscsabai Széchenyi ligetben megtartott VII. Csabai Blues Ház-tűznézőn, amikor feltettem a csöppet sem diszkriminatív kérdésemet, a miért nincsenek női (szóló)gitárosok a top 1000-ben?
Vida Balázs, aki 19 évesen már többszörös kick-box világbajnok és világkupa győztes.
2016. április 29-én a Piknik Park Szabadidőközpont területén adták át ünnepélyes keretek között, dr. Aradszki András államtitkár, Dankó Béla országgyűlési képviselő, Siklósi István polgármester, Makai Ferenc, az ÖTHÉT Egyesület elnöke, Bada Zoltán, az ÖTHÉT Egyesület Pest Megyei tagozatának elnöke, Németh Angéla Budapest XV. ker. alpolgármestere és Aranykő Éva, az ÖTHÉT Békés Megyei tagozatának elnöke jelenlétében Magyarország első műanyag-palackokból épült „PET faluját” és ÖKO táborát.
Nehéz olyan mérkőzésen érdemeleges eseményt feljegyezni, amelyiken az egyik csapatnak az önbecsülés megtartásán kívül nincs más célja. Persze lehetne, ha mondjuk a valós tétért játszó csapat emlékezeteset produkálna. Békéscsabán az Előre Loki meccsen a DVSC gyakorlatilag az ezüstéremért küzdött, az élvonaltól az előző fordulóban kiesett Előre pedig egy tisztességes búcsút akart produkálni.
Mint minden évben, most is megtartottuk a húsvéti ünnep közeledtével a Füzesgyarmati Nők Egyesülete által szervezett Húsvétváró Családi Napot.
„Anyámnak nem gyújtottam gyertyát. A fényt nem lehet megvilágítani.” Szabó Magda
A két csapat dobogón elfoglalt helyezéséből és a két csapat lehetőségeiből akár jó meccs is kerekedhetett volna, de nem kerekedett. A Debrecen játékán egyáltalán nem lehetett érezni, hogy győzelemre játszik, pedig nekik csak győzelem esetén járt volna ezüstérem.
Nyerjen Márka csomagot az SCM Kft-től!
Nyerjen! 1.000 Ft értékben!

Márka csomagot az SCM Kft-től!

Ital
Nyerjen a Sandviken Tools Kft-től Bahco kést!
Nyerjen! 2.600 Ft értékben!

a Sandviken Tools Kft-től Bahco kést!

Ajándék
Nyerjen szerelési kupont a Bencs Autó Szerviztől!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

szerelési kupont a Bencs Autó Szerviztől!

Szolgáltatás