Békés megyei hírek
Krivik András a zsűrizés mellett unokáival gyúrja a kolbászt. – Újra négy csodálatos nap áll előttem október 22-25. között – ezzel indította a beszélgetést a békéscsabai Krivik András, aki csapatával – melynek tagja volt lánya, Nóra is - 2005-ben fődíjat érdemelt ki a Csabai Kolbászfesztivál frisskolbász készítő versenyén, és a Csabai Kolbászklub csapatával a határokon túli versenyeken is számos díjat érdemelt ki.
Dobozon, a Sport utcában ellenőriztek a rendőrök egy munkagépet. A járművön lévő rendszámról az egyenruhások megállapították, hogy azt egy másik gépre adták ki.
Nemrégiben leleplezték le Pál Zoltán Munkácsy-díjas szobrászművész Pulzus című köztéri alkotását Győrben. A kör alakú polírozott, rozsdamentes lencse, amelyben a tér tükröződik, 360 fokban forgatható mindkét irányban. És, hogy mitől forog? Minderre Mochnács Mihály, békéscsabai vállalkozó adott magyarázatot.
Tudtad, hogy a hordozós anyák nyolc éves korukig szoptatják a csemetéjüket? És hogy 16 éves korukig egy ágyban alszanak velük?
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal dél-alföldi revizorai a közelmúltban fülelték le egy oldtimer Cadillac tulajdonosát, aki különféle szolgáltatásokat nyújtott autójával. Magyarázatát, hogy mindezt miért számla nélkül végezte, az ellenőrök nem fogadhatták el – közölte a hatóság.
A Gyulai kapitányság október 7-én őrizetbe vett egy gyulai férfit. A 60 éves Sz. János a gyanú szerint eltulajdonított egy kerékpárt Gyulán, az egyik Vásárhelyi utcai üzlet elől.
Dombegyházon, az Aradi úton október 7-én a Battonya Határrendészeti Kirendeltség rendőrei két afgán állampolgárt ellenőriztek, akik nem tudták igazolni személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon.
Békés megyében szerdán egy személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.
Jogerősen életfogytig tartó szabadságvesztéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla azt a dobozi férfit, aki 2013-ban meggyilkolta barátnőjét, majd gázpisztollyal megfenyegette a kiérkező mentősöket és rendőröket.
Dugattyú, haladvány, merőleges, tehetetlenségi nyomaték, eredő erő, osztógép, dörzsvillanyosság, fénytöréstan, hangszekrény, hullámhossz, hullámvölgy, kiloliter, kilométer, léggömb, légnyomás, műanyag, szögsebesség – tudományos szakszavak, melyek többsége persze már régen beépültek a közbeszédbe is.
Nyerjen utalványt építkezéséhez a Mesterháztól!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

utalványt építkezéséhez a Mesterháztól!

Utalvány
Nyerje meg a Pro-Help Adótanácsadó Kft szaktanácsadását!
Nyerjen! 20.000 Ft értékben!

Nyerje meg a Pro-Help Adótanácsadó Kft szaktanácsadását!

Szolgáltatás
CIRKUSZ AZ ÉJSZAKÁBAN és a JÓKAIBAN!
Nyerjen! 3.000 Ft értékben!

CIRKUSZ AZ ÉJSZAKÁBAN és a JÓKAIBAN!

Szabadidő
Hírek

Legfrissebb hírek

Legolvasottabb hírek

Legvitatottabb hírek