Békés megyei hírek
A háromszoros magyar bajnok és a 2016/17 idényben a Bajnokok Ligájában induló Linamar – Békéscsabai Röplabda SE (BRSE) elkötelezett azon kezdeményezések támogatásában, amelyek a fenntartható fejlődést, a környezetvédelmet illetve a szemléletformáló ifjúsági- és sport programokat célozzák meg.
A Szarvasi Rendőrkapitányság keresi Bozóki Brigittát.
Súlyos sérüléssel járó baleset, ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés és őrizetbe vételek is szerepelnek a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság pénteki napról szóló krónikájában.
Százmilliós beruházást adtak át csütörtökön a dévaványai Ekuna Kft-nél. A fejlesztés létszámbővítéssel is járt, így most már 98-an dolgoznak a vezérléstechnikai részegységek összeszerelésével foglalkozó vállalkozásnál.
Füzesgyarmat gyülekezete a nyári hónapokban sem szűkölködött színes programokban.
Dr. Fekete Nándor emlékére családja és barátai kezdeményezésére, a Mezőberényi Gyermekfoci Alapítvány szombaton második alkalommal szervezte meg a nemzetközi labdarúgó tornát.
Logópályázatot hirdetett a Békéscsabai Jókai Színház, melyre közel 150 pályamű érkezett a nyár folyamán.
Berlin és Poznan után idén Szarvas a házigazdája a Békekenyér Miniszteri Találkozó és Konferenciának, amelyen tizenkét Kelet-európai uniós tagország agrárminiszterei, illetve magas rangú minisztériumi képviselői vesznek részt. A kétnapos rendezvény tegnap kezdődött. A zártkörű megbeszélések után este az evangélikus Ótemplomban kenyérszenteléssel egybekötött nyilvános ünnepséget tartottak, amely után békekenyeret is osztottak a résztvevőknek.
A rendőrség vádemelést javasol öt férfi ellen, akik a gyanú szerint Békés, Jász-Nagykun-Szolnok, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyékben törtek be családi házakba.
Az, hogy Kondoros nevét országszerte ismerik, jórészt híres csárdájának és a köréje fűződő Rózsa Sándor-legendának köszönhető. A csárda üzemeltetését a közelmúltban az önkormányzati tulajdonú Kondorosi Turisztikai Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. vette át.
Nyerd meg a Yes, Chef! 5000 Ft értékű utalványát!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

Nyerd meg a Yes, Chef! 5000 Ft értékű utalványát!

Étel ital
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerjen éves bérletet a Békéscsabai Röplabda SE-től!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

éves bérletet a Békéscsabai Röplabda SE-től!

Sport