Békés megyei hírek
A Békés Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Orosházi Tagintézményének munkatársai előadást tartanak az Anyatejes Szoptatás Világnapja alkalmából rendezett konferencián Orosházán 2015. július 31-én.
Senki sem hitte volna, hogy éppen az idén töri meg a Hungaroringbe először Ferrarival "beszálló" Sebastian Vettel német autóversenyző a magyarországi átkát, és megnyeri a jubileumi, 30. Magyar Nagydíjat. Szerencséje is volt, amely Békés megyéből érkezett egy diáklány képében, sőt az eredményhirdetést követő sajtótájékoztatón megfogalmazott kérésére kisebb Herendi porcelán trófeát is kapott a fémtrófea mellé.
A hagyományoknak megfelelően a kecskeméti Katona József Színház idén is ünnepi műsor keretében biztosít impozáns helyszínt a Város Napjának, ahol Varga Viktor rendezésében Gulyás Levente – Belinszki Zoltán nagysikerű musicale; a Csodaszarvas is látható lesz.
A Szeghalmi Rendőrkapitányság 2015. július 28-án őrizetbe vett egy szeghalmi férfit. A 42 éves B. Zoltán családtagjait zaklatta - írja a police.hu.
A Békés Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Sarkadi Tagintézményét, amely a Békéscsabai Tankerület illetékességi területéhez tartozik, 2015 nyarán bővítik.
Gólyakölkök a szánkódombon. Ami ugye ilyentájt nem nagy ügy. De azért valljuk be, jólesik a szemnek egy efféle páros látványa egy takonykóros kora reggel 6:12-kor, a békéscsabai Lencsésin. Ami inkább jobban érdekelt, hogy ezek a szárnypróbálgatók, vajon mikor érkeznek vissza a szülőfészkükhöz? Milyen GPS-szel működnek? És honnan tudják, hogy hova kell visszajönniük? Fel is hívtam Boldog Gusztávot.
Ami ugye ilyentájt nem nagy ügy. De azért valljuk be, jólesik a szemnek egy efféle páros látványa egy takonykóros kora reggel 6:12-kor, a békéscsabai Lencsésin. Ami inkább jobban érdekelt, hogy ezek a szárnypróbálgatók, vajon mikor érkeznek vissza a szülőfészkükhöz? Milyen GPS-szel működnek? És honnan tudják, hogy hova kell visszajönniük?
Békés megye a Nemzeti Foglalkoztatási Alap terhére a diákok foglalkoztatására újabb 16,8 millió Ft forrás-kiegészítést kapott a megnövekedett foglalkoztatási igények kielégítésére. Így már 130 millió Ft áll rendelkezésre erre a célra.
Az elmúlt évek Kálvin téri fejlesztései is tökéletes példái annak, hogy Sarkad Város Önkormányzata komolyan foglalkozik az újteleki városrész fejlesztésével, az ott élők lakókörülményeinek folyamatos javításával. A Kálvin tér 2011-től indult el a látványos fejlődés útján, amikor az önkormányzat, az ott élők és a terület önkormányzati képviselője összefogtak az Újtelek egyik legnagyobb, de üres terének tartalommal való megtöltése érdekében.
A Békés Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Szarvasi Tagintézménye szervezésében —amely a Békéscsabai Tankerület illetékességi területéhez tartozik — 2015. július 6-tól július 10-ig „PSZICHÉ-tábort” szerveztek 5-12 éves gyermekek számára.
Pszyché-a Gyulai Várszínházban!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

Pszyché-a Gyulai Várszínházban!

Szabadidő
Nyerjen a Jacks-tól családi pizzát!
Nyerjen! 3.000 Ft értékben!

a Jacks-tól családi pizzát!

Étel ital
Nyerjen utalványt építkezéséhez a Mesterháztól!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

utalványt építkezéséhez a Mesterháztól!

Utalvány
Hírek

Legfrissebb hírek

Legolvasottabb hírek

Legvitatottabb hírek