Békés megyei hírek
Rangos díjátadó gálát szervezett a Magyar Röplabda Szövetség csütörtök este Budapesten, ahol díjazták a 2014-es esztendő legjobbjait is.
Egy könyv alapvetően az újságíró életében egy hatalmas lépcsőfok, ugyanis az a munka már – különösen az online korszakban – tapintható, „szaga” van, és nem mellesleg felmutatható – ergo nyoma marad, mint amikor egy bádogos elkészíti a házunk tetejét. Kollégánk, Ferencz Rezső péntek délelőtt mutatta be egy nívós rendezvény keretén belül, a Tót Melanzs Kiadó gondozásában legújabb kötetét, a Csabai gondolatképeskönyvet.
Nemhogy a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Országos Elnöksége, még a Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára, az idei Csabai Kolbászfesztivál kolbászgyúró-versenyén tiszteletét tett dr. Nagy István sem támogatja a földadót, amelyet az érintett települési önkormányzatoknak kellene kivetniük.
Az utazóközönség ugyan már nagyjából egy hónapja használja az új Volvo buszok egy részét, a hivatalos átadásukra csütörtökön, a közbeszerzés végleges lezárása után került sor a Körös Volán békéscsabai pályaudvarán.
Az 1900-as évek elejei békéscsabai népszámláláskor a város lakossága majd’ 90 százaléka szlováknak vallotta magát, vagyis a legnagyobbrészt pejoratíve tótok éltek a „nagyfaluban”, ma pedig ennek a töredéke, illetve... Mi több számos szlávos vezetéknevű szélsőséges fej szidja a szlovákokat.
A Békéscsabai Lakótelepi SE tegnap megtartotta hagyományos küldött közgyűlését a Lencsési közösségi Házban.
Linamar-Békéscsabai RSE—Újpesti TE 3:0 — aranyszettel: 3:1 (21, 20, 11, —13). Magyar Kupa női röplabdamérkőzés, negyeddöntő, visszavágó. Békéscsaba, 1200 néző. V.: Bodrogi, Suba.
Csütörtökön tartotta az idei utolsó közgyűlését a békéscsabai képviselő-testület.
Az utazóközönség ugyan már nagyjából egy hónapja használja az új Volvo buszok egy részét, a hivatalos átadásukra csütörtökön, a közbeszerzés végleges lezárása után került sor a Körös Volán békéscsabai pályaudvarán.
Kontra és pró nagyot változott a világ néhány év leforgása alatt Gyulán, a poklot és a mennyet egyaránt megjárta a csaknem 150 éves helyi húsfeldolgozó ipar - szakembergárdája és több száz fős dolgozói állománya. Hogyan menekült meg Magyarország legkorábban alapított húsipari cége? Ennek jártunk utána.
Nyerjen! 30.000 Ft értékben!

reklámfelületet a hír6.hu-n!

Utalvány

Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

étkezési utalványt a vésztői Varietas Vendéglőtől!

Utalvány

Nyerjen! 3.000 Ft értékben!

a Jack's-tól családi pizzát!

Étel ital

Hírek

Legfrissebb hírek

Legolvasottabb hírek

Legvitatottabb hírek