Békés megyei hírek
Békés megyében is megnyíltak a karácsonyi vásárok és az év vége közeledtével élénkül a forgalom az üzletekben, bevásárló központokban. A rendőrség nagy hangsúlyt fektet a bűncselekmények megelőzésére.
A MusicalNeked produkció első anyaországi előadását december 20-án a CSAKK-ban tartja, Békéscsaba, a musical címmel - tájékoztatta az intézmény szerdán közleményben az MTI-t.
Négy fiatal indította el 2016. október 6-án késő este a dévaványai sporttelepen leállított traktorokat. Tönkretették a füves területet, fának, korlátoknak, padoknak mentek neki.
A városvezetés újra kedveskedni akart a Sarkadon élő gyermekeknek, ezért a tavalyi és a tavalyelőtti sikerből kiindulva, idén is közlekedett a Sarkadi Mikulásvonat a gyermekek legnagyobb örömére.
Tűzpiros Alfa Romeo. A Fiat konszern sportkocsi- és luxusautó szekciójának története is a XX. század elején kezdődött, alapításának éve: 1910. június 24. Előtte három évig egy Nápoly melletti falucskában, Pionbinoban gyártották elődjét a Darracq Italianát. Ez az egy milánói arisztokrata, Ugo Stella lovag és egy francia autógyáros Alexandre Darracq együttműködésének volt az eredménye.
Régi álom vált valóra december 6-án, Miklós napon, Békéscsabán. Fésűsné Kocsa Katalin, a békéscsabai Szent László Utcai Általános Iskola német tanárának régi vágya volt egy mikulás ünnepség megszervezése azon gyerekek számára, akik a város valamely általános iskolájában német nyelvet tanulnak.
A Békés Megyei Méhész Egyesület elnöke szerint az elmúlt tíz évben ennyire rossz évet még nem zártak a magyar méhészek. Közepes alatti termés, alacsony felvásárlási ár és egy, a méheket tizedelő kórokozó terjedése is nehezítette a munkát - nyilatkozta kedden az MTI-nek Haász Ferenc, a Békés Megyei Méhész Egyesület elnöke.
Önkormányzati közfoglalkoztatási programokat jutalmaztak a Belügyminisztériumban, Békés megyéből négy önkormányzat kapott támogatást.
December 11-én parlamenti választásokat tartanak Romániában. Fontos a parlamenti képviselet, hogy a magyar közösség képviselői jelen legyenek ott, ahol az őket érintő döntések születnek.
Nyerjen a Sandviken Tools Kft-től Bacho szerszámkészletet!
Nyerjen! 9.700 Ft értékben!

a Sandviken Tools Kft-től Bacho szerszámkészletet!

Szerszám
Szaunázzon, tisztuljon Gyopárosfürdőn!
Nyerjen! 6.400 Ft értékben!

Szaunázzon, tisztuljon Gyopárosfürdőn!

Szabadidő
Nyerjen mikrót karácsonyra az Emarkt-tól!
Nyerjen! 14.900 Ft értékben!

mikrót karácsonyra az Emarkt-tól!

Műszaki cikk