Békés megyei hírek
A munkáltatók idén is adhatnak iskolakezdési támogatást, amellyel jelentősen csökkenhetnek a családok iskolaszerekkel kapcsolatos költségei. Az alkalmazottak a több mint 30 ezer forintos, közoktatásban tanuló gyermekek után járó támogatást utalvány formájában kaphatják.
Egy négy gyermekszobás, 38 férőhelyes új bölcsőde létesült az elmúlt időszakban. A kivitelezési munkálatok 2013 novemberében kezdődtek meg és 2014. július végére fejeződtek be. A fejlesztésre elnyert támogatás összege 181 489 035 Ft.
Nyíregyháza, Kecskemét és Békéscsaba környékére "bordó" (a 6 fokozatú skálán 4-es) riasztást adott ki az Országos Környezetegészségügyi Intézet a parlagfű nagyon magas pollenkoncentrációja miatt.
Egyre népszerűbb a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság által működtetett szarvasi, Körösvölgyi Állatpark. Naponta több százan látogatnak el ide. Nemrég új lakókkal, nevezetesen két gyöngybagollyal bűvült a park - olvasható az igazgatóság honlapján.
Három nap múlva jelentős bírságra számíthatnak azok, akik nem tesznek eleget az előírásnak, hétfőn ugyanis lejár a határideje a pénztárgépek cseréjének. Ezután bírságra, üzletbezárásra számíthatnak a mulasztók.
Indul a napraforgó betakarítása Békés megyében. A növényállomány kezelése érésgyorsítóval a legtöbb helyen befejeződött, a növény betakarítása a jövő héten elkezdődik - tájékoztatta a Békés Megyei Mezőgazdasági Szövetség titkára az MTI-t.
Békéscsabaiakhoz, Békés megyeiekhez és minden szándékú, segítőkész emberhez szól a felhívás: adjanak vért, hogy meggyógyulhasson Medovarszki János edző.
Száznál is többen fogadták el a meghívást a BNI békéscsabai csoportjának nyitónapjára. Bár a csoport hivatalosan már megalakult, most egy olyan rendezvényt tartottak, ahol az érdeklődők, kívülállók is megtudhatták, mi az a BNI, miért jó tagnak lenni és hogyan lehet bekerülni a csoportba. A rendezvény során a helyi csoport tagjai is bemutatkoztak.
Száznál is többen fogadták el a meghívást a BNI békéscsabai csoportjának nyitónapjára. Bár a Csabai Csípős csoport hivatalosan már megalakult, most egy olyan rendezvényt tartottak, ahol az érdeklődők, kívülállók is megtudhatták, mi az a BNI, miért jó tagnak lenni és hogyan lehet bekerülni a csoportba. A rendezvény során a helyi csoport tagjai is bemutatkoztak.
Harminc általános iskolás vesz részt az előadásokon és bemutatókon, melyeken elhangzanak a bűncselekmények, illetve a közúti balesetek megelőzése érdekében megfogalmazott legfontosabb szabályok, tanácsok.
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

étkezési utalványt a vésztői Varietas Vendéglőtől!

Utalvány

Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

utalványt építkezéséhez a Mesterháztól!

Utalvány

Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

étkezési kupont a Speed-től!

Étel ital

Hírek

Legfrissebb hírek

Legolvasottabb hírek

Legvitatottabb hírek