Békés megyei hírek
A jelen a múltban gyökeredzik… Csak azért citálom elő ezt az örök érvényű közhelyet, mert nem is olyan régen, módomban állt belépni a múltba. Csak úgy egyszerűen. Fogtuk magunkat fotós kollégámmal odasétáltunk a házhoz, lenyomtuk az utcára nyíló vékony, üvegezett ajtó kilincsét és máris a XX. század kellős közepén találtuk magunkat, valahol az ötvenes, hatvanas évek fordulóján.
Böczögő Dorina a felemáskorláton aratott szombati győzelme után vasárnap gerendán és talajon is aranyérmet szerzett a tornászok szerenkénti országos bajnokságán.
Győző és a Koffertigrisek című darabjával Szabó Attila nyerte el a legjobb írónak járó díjat a II. Bábos Drámaíró Versenyen, amelynek elismeréseit vasárnap adták át a Békéscsabai Ibsen Stúdiószínházban.
A belföldi szállodák többsége megtelik a közelgő húsvéti ünnepekre, ez derült ki az MTI tudósítói által készített körképből.
Az utóbbi néhány évben többet foglalkozott a közélet a színházzal, mint valaha. Ugyanis míg a politika a teátrumokat szanaszét rágcsálja, mint egy piros almát (most hogy az ép vagy a férges részét köpi ki… passz), addig számos társulat pedig aktuálpolitikai (vagy áthallásos) előadásokat tűz műsorra. Vica-versa. Mindenesetre megy ezerrel a szerepjáték a kulisszák előtt és túl.
Amikor Hódmezővásárhelyről a békéscsabai Lencsési Közösségi Házba látogatott Máté Zsolt világklasszis edző, a Mester még elfért a parketten a Margariták között. Kvázi úgy nézett ki a terem, mint egy kiszálkázott hering váza. Ma pedig a csütörtöki szülinapi edzésen (meg már sokkal korábban is) Zsoltnak már a dobogón kellett végig vezényelnie. Még a csillárokon is taekbokák csüngtek.
„TOPLAPTOP Kupa” névvel meghívásos egyéni fallabda versenyt rendez a hétvégén a Csaba Tenisz és Fallabda Center, a békéscsabai Dobozi úti létesítményében.
Immáron negyedik alkalommal rendezte meg a Novosec Security Kft. és hivatalos Békés megyei képviselete, a Csaba Talk Kft. partnerei számára a biztonságtechnikai újításokkal szolgáló tréninget és termékbemutatót.
A Békés Megyei Önkormányzat elnöke Csepregi András Istvánt Elnöki elismerésben részesítette 2015. március 13-án. Forrás: oroscafe.hu
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

utalványt építkezéséhez a Mesterháztól!

Utalvány

Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

kényeztető arckezelést Adrienn Kozmetikájától!

Szépség

Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

a Thermal Autósiskolától 10.000 Ft kedvezményt!

Ajándék

Hírek

Legfrissebb hírek

Legolvasottabb hírek

Legvitatottabb hírek