Békés megyei hírek
Használjunk-e alapozót nyáron, érdemes-e egyáltalán használni? Ha igen, hogyan tegyük ezt, hogy közben ne károsítsuk bőrünket? Mi az idei nyár sminkdivatja? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kerestük a választ Priskinné Fekete Adrienn kozmetikus segítségével.
Minden érdeklődőt szeretettel várnak a rendezők a hétvégi lovas sportprogramokra!
A fellépők és a fesztiválozók visszajelzései alapján is sikerült egy abszolút 21. századi fesztivált tető alá hozni. És miután az időjárás is kegyes volt a fesztiválhoz, a programok pedig nagy érdeklődéssel zajlottak, sikerült megdönteni a tavalyi látogatói csúcsot, idén mintegy hetvenezren buliztak a Nagyerdőn – olvashatjuk a fesztivál hivatalos honlapján.
A Gyerekesély néven ismertté vált projekt keretén belül idén is öt napos nyári napközis tábort rendeznek Sarkadon a 6 – 14 éves gyermekek részére a Kistérségi Humán Szolgáltató Központban (KHSZK).
Nyáron is szükség van rád! Adj vért! Adj esélyt! – ezzel a szlogennel hív véradásra a Magyar Vöröskereszt Békés Megyei Szervezete. A megyében augusztus végéig több véradóhelyszínen várják a véradókat.
Lévai Péter, a Békés Megyei Önvédelmi és Közelharc Egyesület elnöke tudósított arról, hogy egy ötnapos kung fu tábor keretében hogyan szerezte meg 4. mesterfokozatát Gödöllőn.
Ünnepélyes keretek között megnyílt a Körös-Maros Nemzeti Park Körösvölgyi Állatparkja Szarvason, az Anna-ligetben. A megnyitó ünnepséget Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter is megtisztelte jelenlétével.
Az idei termésátlagokról, a rágcsálókról és a csapadékos időjárás ártalmairól is beszélt dr. Kulcsár László, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Békés Megyei elnöke azon a tájékoztatón, amin az aratás eredményeit, a „Magyarok Kenyere" programban való részvételt valamint az aktuális agrárgazdasági kérdésekkel kapcsolatos álláspontot foglalta össze.
A Gyermek és Családbarát Egyesület napközis tábort szervez 1-14 éves gyermekek számára.
Hétfő délután ismét a sport volt a célkeresztben Békéscsabán. Persze 3D-ben (értsd nem plazmaképernyőn). Ezúttal a Békés Megyei Kano Judo SE, a Wanted Szabadidős SC és TE, a Békéscsabai Női Focisuli Szakosztály, Szabadidős Klubok Tanácsa, a Gerlai SE, a Szünet Darts Club, a Városi Lövész Klub és a Békéscsabai Előre NKSE csapatai einstandolták a főflasztert.
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

utalványt építkezéséhez a Mesterháztól!

Utalvány

Nyerjen! 12.000 Ft értékben!

Tamási Áron: Énekes madár-a Szarvasi Vízi Színházban!

Szabadidő

Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

kényeztető arckezelést Adrienn Kozmetikájától!

Szépség

Hírek

Legfrissebb hírek

Legolvasottabb hírek

Legvitatottabb hírek