Békés megyei hírek
Kiváló Tehetségsegítő díjat vehetett át az orosházi Orosz László, aki a Vörösmarty Mihály Általános Iskola informatika, biológia, technika pedagógusa.
Tizenkét vádlottat marasztalt el jogerősen a Szegedi Törvényszék a "gádorosi csicskáztatás" néven ismertté vált ügyben, és enyhített az első fokon kiszabott büntetéseken - tájékoztatta a bíróság szóvivője pénteken az MTI-t.
Az Ünnepi Könyvhét alkalmából, Örök nő, örök vér címmel egy izgalmas, boszorkányos könyvbemutatóval egybekötött, kultúrtörténeti barangolásban vehetett részt, aki csütörtök késő délután ellátogatott Kincses Zoltán kollégánk előadására, a Békés Megyei Könyvtárba.
Az Ünnepi Könyvhét alkalmából egy izgalmas, boszorkányos könyvbemutatóval egybekötött, kultúrtörténeti barangolásban vehetett részt, aki csütörtök késő délután ellátogatott Kincses Zoltán kollégánk előadására, a Békés Megyei Könyvtárba.
Május idusa és június eleje közti időszakban került sor a Magyar-Kínai Diplomáciai Kapcsolatok 70. évfordulója alkalmából megrendezett Kultúrbazárok programsorozat Majális rendezvényeire. A Pekingben és Sanghajban zajló mega-programfolyamban derekasan szerepet vállaltak Békés megye mesterszakácsai, mestercukrászai, népzenészei, népi táncosai, valamint jeles kéz- és képmívesek is. Minderről Prohászka Béla, Venesz-díjas mesterszakáccsal, a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetségének alelnökével beszélgettünk.
Hőség: másodfokú figyelmeztetés van érvényben 11 megyében; Békésben is!
A Békés megyei vállalkozások legkiválóbb dolgozóit bemutató sorozatunk mai helyszíne Kondoros. A főszereplő pedig Trnyikné Tar Beatrix, a Sárkány Sütibolt cukrásza, aki nemcsak finom süteményeket süt, hanem az alapanyagok beszerzésétől kezdve a vendégek kiszolgálásáig sok egyéb feladatot is ellát.
A vasárnapi Tótkomlós Rallyn történt balesetről az alábbi tájékoztatást adta az Orosházi Kórház a hír6.hu-nak.
Többen megsérültek, amikor a nézők közé hajtott egy raliautó Tótkomlóson vasárnap - közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Érték: 7.900 Ft Játszom
Nyerj páros belépőt a Varázslatos Musical előadásra!

Nyerj páros belépőt a Varázslatos Musical előadásra!

Érték: 6.000 Ft Játszom
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft