Békés megyei hírek
Egy esztendeje tevékenykedik Gajda Róbert a Békés Megyei Kormányhivatal élén. A kormánymegbízottal a napokban beszélgettünk.
Két fiatalkorú fiú támadt rá vasárnap hajnalban egy nőre Békésen - írja a Police.hu.
Eggyel kevesebb nyitott kérdés van a Linamar - Békéscsabai Röplabda SE csapatánál, hiszen eldőlt, hogy a gárda csapatkapitánya, Soós Nikolett is marad a bajnoki címvédőnél. Korábban kérdéses volt az ütőjátékos jövője, mivel egyrészt külföldi ajánlatai voltak, másrészt pedig korábbi pajzsmirigy betegségének kiújulása veszélyeztette sportolói pályafutásának folytatását is.
Három fiatal szólalkozott össze Körösladányban, a Petőfi utcában. A tettlegességig fajult vita közben ketten megsérültek.
Ahogy korábban már megírtuk, a környékbeli strandok tartják el Szanazugot. Szanazug (és az egész ország) pedig mostanság Kis Grófót.
Tűz keletkezett egy melléképületben a Békés megyei Orosházán vasárnap délelőtt - közölte a katasztrófavédelem, írja a beol.hu.
Négy egyéni és négy váltógyőzelemmel Kapás Boglárka bizonyult a mezőny legeredményesebb résztvevőjének az úszók szombaton zárult győri országos bajnokságán. A férfiak 50 méteres hátúszó számát Bohus Richárd nyerte. A 2012-es debreceni Eb-n emlékezetes módon, hármas holtversenyben bronzérmes békéscsabai úszó tavaly súlyos vállsérülést szenvedett, miközben az arizonai egyetemi csapat tagjaként tréningezett.
Noha nem egy újkeletű elképzeléssel lépett péntek este a békéscsabai Élővíz-csatornán ismét nyári üzemmódra állított stégszínpadán Herczku Ágnes-Lackfi János-Sinha Róbert triász, mégis nagyon kerek volt az általuk legurított projekt. Költészet a szóban, költészet a dalban és költészet a gitár nyakán – három az egyben kultúrbeöntést kaptak az arra kiérdemeltek.
Noha nem egy újkeletű elképzeléssel lépett péntek este a békéscsabai Élővíz-csatornán ismét nyári üzemmódra állított stégszínpadán Herczku Ágnes-Lackfi János-Sinha Róbert triász, mégis nagyon kerek volt az általuk legurított projekt. Költészet a szóban, költészet a dalban és költészet a gitár nyakán – három az egyben kultúrbeöntés.
Összeütközött a Mezőhegyesről Mezőtúrra tartó személyvonat egy személyautóval Orosházán, a Szentesi úti vasúti átjáróban szombaton, emiatt Orosháza és Kardoskút között pótlóbusz szállítja az utasokat. Az autó két utasát tűzoltók szabadították ki a roncsból.
Nyerjen! 3.000 Ft értékben!

a Jacks-tól családi pizzát!

Étel ital

Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

kényeztető bérletet a Bioklinikától!

Egészség

Nyerjen! 7.000 Ft értékben!

ABIGÉL - a VÁROSHÁZA UDVARÁN!

Szabadidő

Hírek

Legfrissebb hírek

Legolvasottabb hírek

Legvitatottabb hírek