Békés megyei hírek
A hosszú, hideg tél után reménykedve várjuk a jó időt.
Három napra ismét a "pálinka fővárosává" változik Gyula, a Várkertben ugyanis április 28. és 30. között rendezik meg a 18. Gyulai Pálinkafesztivált.
Olykor a leginkább semmiségnek tűnő döntéseink változtathatják meg az életünket. Lipták Györggyel sem volt ez másként.
Január 1-től megváltozott a kézműves sörfőzdék törvényi szabályozása: az eddigi évi 8 ezer hektoliter termelési kapacitást „felhúzták” 20 ezerre; mi több hamarosan a 20 ezerből 200 ezer lesz. Az óriási reformmal kapcsolatban Bukovinszky Bélával, a Szent András Sörfőzde egyik tulajdonosával beszélgettem.
A Falusi Vendégasztal Szolgáltatók Egyesülete 2017. március 31-én egy új rendezvény típussal jelentkezett Füzesgyarmat közönsége és az idelátogató turisták előtt.
II. Túzokfesztivál Dévaványán május 6-án.
Orosháza 273. városalapítási ünnepségsorozatának részeként nyitották meg a Báthory Júlia életművének kiállítását. A tárlat megnyitóját kedden délután tartották, mely azóta ingyenesen megtekinthető a Városi Képtár második emeleti kiállítótermében.
Töltse a hétvégéjét Gyomaendrődön! Sok sajt, túró és változatos programok sokasága, majális hangulat a látogatókért! 2017. április 29. - május 1. Gyomaendrőd, Szabadság tér.
Gyomaendrődön, Békéscsabán és Mezőhegyesen helyszíneltek a rendőrök.
Májusban, Budapesten rendezik a hungarikumok értékét célzó verseny döntője. Megyénket a gyulai Magvető iskola képviseli.
Közösség - Média - Művelődés!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

Közösség - Média - Művelődés!

Kultúra
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás
Nyerjen kényeztető arckezelést Adrienn Kozmetikájától!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

kényeztető arckezelést Adrienn Kozmetikájától!

Szépség