Békés megyei hírek
Az Európai Regionális Fejlesztési Alap által finanszírozott Interreg V-A Románia-Magyarország Program keretében Arad és Békés megye közel 11,8 millió eurós támogatásra pályázik, az összeg nagy részét határ menti utak fejlesztésére fordítanák. Erről Aradon írt alá szándéknyilatkozatot Iustin Cionca, az Arad Megyei Tanács elnöke, és Zalai Mihály, a Békés Megyei Önkormányzat elnöke.
Az Alföldvíz Zrt., mint az ország egyik legnagyobb vízközmű-szolgáltatója, fontosnak tartja és támogatja a szakemberképzést.
Akik a NAV bevallási tervezetét elfogadják, azoknak nem kell tenniük semmit, ugyanis a tervezet minden további adminisztráció nélkül hivatalos bevallássá válik.
Ismét Orosháza ad otthont a méltán híres LibamájFesztiválnak május 18-20. között.
Megállapodást kötött a Békés Megyei Kormányhivatal és a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.
A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei tegnap elfogtak egy békéscsabai nőt, aki ellen az egyik budapesti kerületi bíróság adott ki elfogatóparancsot.
Pénteken Budapesten megkezdődik a budapesti kick-boksz Világkupa, hatalmas részvétel mellett. Szerda estig 2641 nevezés érkezett, 37 ország 248 egyesületéből, de még messze nem ez a végső létszám, hiszen több mint egy napig lehet még nevezni.
Az MMA, közismertebb nevén: ketrecharc, igazán Amerikában népszerű. Ott van a legtöbb követője az irányzatnak, emiatt persze a legelismertebb szaktekintélyek is ott vannak, az óriási rajongótáborról már nem is beszélve. Profi mérkőzések közvetítésekor talán sokan találkoztak már a UFC kifejezéssel, ez a szervezet a profikat tömörítő liga.
Ebben az évben, március utolsó napján, egy csodálatos napsütéses délután került sor a Születésfa ültetésre Füzesgyarmaton.
Az Alföldvíz 100 ezer forinttal támogatja a vízügy szakosokat.
Nyerjen családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

családi belépőt a Szarvasi Arborétum pepikertjébe!

Szabadidő
Nyerjen a Sandviken Tools Kft-től Bahco kést!
Nyerjen! 3.600 Ft értékben!

a Sandviken Tools Kft-től Bahco kést!

Ajándék
Nyerjen családi jegyet a Katalin II. sétahajóra Szarvason!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

családi jegyet a Katalin II. sétahajóra Szarvason!

Szolgáltatás