Békés megyei hírek
Lopással gyanúsítható férfiakat állítottak elő a rendőrök 2019. január 4-én, Orosházán.
Csabacsűdön nemcsak a közintézményeket korszerűsítették, hanem több utcában megújult a burkolat is. Látogatásunk során benéztünk az óvodába, az iskolába, a könyvtárba, s természetesen a polgármesteri hivatalba is.
Szenczi Sándor, Csabacsűd tanyagondnoka nap mint nap a falu külterületét járja. Viszi az ebédet, a gyógyszert, s ha kell fát is vág.
Rendőrségi hírek Békés megyéből:
A Békés Megyei Harcművész Szövetség számos klubja zárta az évet vacsorával, ahol kötetlenül búcsúztak az évtől az egyesületi tagok. A füzesgyarmati Hegyesi Kick-box SE kollektívája a szeghalmi Leonardo Ételbárban tartotta évadtáró rendezvényét, amelyre meghívást kapott Shihan Gregor László VII. DAN, a Békés Megyei Harcművész Szövetség elnöke is.
Békés megyében a rendőrök elfogtak egy budapesti férfit, aki segített illegálisan átjutni húsz irakinak Romániából Magyarországra. A rendőrök előállítják az embercsempészt és a határsértőket.
Egy kerékpáros férfi ütközött össze egy gyalogos nővel Magyarbánhegyesen. A baleset után a férfi, aki ittas volt, elhajtott a helyszínről, nem segített a súlyosan megsérült nőnek. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.
Ismét újabb nemzetközi sikerről számolt be Gregor László és Pap Csilla, a Békéscsabai Atlétikai Club futói.
Munkácsy Mihály születésének 175. évfordulója alkalmából kiállítást rendeznek a festő alkotásaiból január 12-től április 7-ig a Szolnoki Galériában, ahol februártól egy Magyarországon eddig nem látható Munkácsy-kép is megtekinthető lesz - közölte a Tisza-parti város polgármestere a kiállítás csütörtöki sajtótájékoztatóján.
A nő bent volt a házban, de időben észrevette, hogy tűz van a teraszán és segítséget hívott.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Bomba nyeremény! Nyerj 24 db Bombát az SCM Kft-től!

Bomba nyeremény! Nyerj 24 db Bombát az SCM Kft-től!

Érték: 3.816 Ft Játszom
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó