Békés megyei hírek
Az idei szakmai elismeréseket dr. Lamperth Mónika miniszter adta át a szociális és munkaügyi tárca tegnapi ünnepségén, Budapesten.
Egy kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze ma reggel Baks és Ópusztaszer között.

Ahogy már beszámoltunk róla, egy férfi szerda reggel, nem sokkal fél 9 után megkísérelte a K&H Bank Békéscsaba, Andrássy úti kirendeltségébe tartó pénzszállítót kirabolni. Szigonyból átalakított elektromos sokkolóval akarta tettét elkövetni, sikertelenül. Egy éber biztonsági õr lett a debreceni férfi veszte.

Elsõként október közepén a Hír6 számolt be arról, hogy meneszteni kívánják a Körös Volán Zrt. vezérigazgatóját, Szarvas Pétert. Az értesülés igaznak bizonyult, a tulajdonos ÁPV Zrt. ez ügyben 2008. január 4-ére rendkívüli közgyûlést hívott össze, míg a szakszervezet csütörtökre sajtótájékoztatót.

Határõrökre támadt kedden, késõ este, fiatalok Lökösházán. A két fiatalember egy autóban ült és italozott, majd nem volt hajlandó magát igazolni és támadott. Hivatalos személy elleni erõszak miatt feljelentették õket.

A vidék elsõ automata üzemû parkolóháza, nonstop nyitva tartás, panoráma presszó. Ilyen és ehhez hasonló jelzõk dübörögtek a köztudatban az Arany János utcai épülettel kapcsolatban. A Szegedi Közlekedési Kft-nél azonban nem ilyen derûsen gondolnak az épületre.
Legjobb színésznõ és legjobb zeneszerzõ díjakkal gazdagodott a film.
Az eddigi két gyõzelem után fontos lett volna, hogy a spanyolokat is magunk alá gyûrjük, hisz akkor két ponttal mentünk volna tovább a középdöntõbe. De iksz lett, és azért csak egy pont jár.
Ma reggel nem sokkal fél 9 után egy férfi megkísérelte egy belvárosi bank békéscsabai kirendeltségébe pénzt szállító jármû biztonsági õrét kirabolni.
A lökösházi határõrök a településen járõröztek amikor a helyi temetõ közelében lévõ erdõnél egy parkoló Lada gépkocsira lettek figyelmesek kedden késõ este.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerjen akciós terméket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 879 Ft értékben!

akciós terméket a holvegyekital.hu-tól!

Ital