Békés megyei hírek
Egyelõre nem szüntették meg a sarkadi kistérséget – szemben más hírforrások jelzésével. Már csak azért sem, mert a többcélú kistérségi társulási rendszer esetleges átrajzolásáról június 19-én lesz végszavazás a Parlamentben.

Az APEH Dél-alföldi Regionális Igazgatóságán, Békéscsabán megváltozott az ügyfélfogadási rend. Aki május 25-e elõtti keltezésû levelet kapott, az még a régi ügyfélfogadási idõpontokat kapta meg.
Volt egyszer egy óvoda Békéscsabán. Annak is az erzsébethelyi (jaminai) részében. A szakmailag elismert munkát végzõ Kolozsvári Úti Óvodából elfogytak a gyerekek, s azóta üresen áll.
Három kisebb közlekedési baleset, egy gyulai õrizetbe vétel, valamint lopások szerepelnek a hétfõi nap közlekedési és bûnügyi történései között – tájékoztatta a Hír6-ot Szombati Andrea, a Békés Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje.
Az angol válogatott középpályása idén januárban ötéves szerzõdést kötött a Los Angeles Galaxyvel, de lehet, hogy mégis Madridban marad. A királyi gárdánál a folyamatos mellõzés után most már szívesen megtartanák David Beckhamet – adta hírül a FigyelõNET.
A tavaly októberi önkormányzati választáson az újabb kori magyar választástörténetben példanélküli eredmény született Tótkomlóson. A tizenhárom fõs testületbe egyetlen jelölõszervezet, a Fidesz-MDF-FKGP közös listájának aspiránsai jutottak be. Ráadásul õk adják a valamivel több, mint hatezres kisváros polgármesterét is. Most némiképp változott a helyzet, egy lemondás nyomán a baloldal egy képviselõje, Litauszki András ott ül a testületben.
Meglepõ, de korántsem érdemtelen elismerésben részesült Békéscsaba azzal, hogy a Demokratikus Ifjúságért Alapítvány az ország legkreatívabb programjának választotta a békéscsabai játszóterek örökbefogadásának gyakorlatát.
Tíz ittas jármûvezetõt szûrtek ki a múlt héten tartott fokozott közúti ellenõrzés során a megye útjain. Az Európai Unió minden országában megtartott akció során a Körös-völgyben több mint 800 vezetõt szondáztattak meg, és 129 ezer forint bírságot szabtak ki a rendõrök.
Életidegen, a magyar gazdasági-társadalmi valóságtól távol álló, politikai megrendelésekre készített "reformok" bomlasztják másfél évtizede a magyar felsõoktatást (is).
Súlyos baleset Doboznál, az útról lesodródó autós Nagyszénáson, autós és motoros ütközése Orosházán, autó elé kifutó fiú súlyos sérülése Tótkomlóson, kerékpárosok ütközése Békéscsabán, ugyancsak súlyos sérüléssel − címszavakban így lehetne összegezni a vasárnapi Békés megyei közlekedési baleseti helyzetet.
Játsszon-A nadrág-gal Szarvason!
Nyerjen! 16.000 Ft értékben!

Játsszon-A nadrág-gal Szarvason!

Kultúra
Nyerjen a Layer Kft.-től vásárlási utalványt!
Nyerjen! 10.000 Ft értékben!

a Layer Kft.-től vásárlási utalványt!

Utalvány
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás