Békés megyei hírek
Egy békéscsabai vállalkozás hozta tetõ alá a június 15-én nyíló I. Gyula Expót. Ribár György a Hír6-nak elmondta: Békéscsabán, Gyulán és Szarvason kívül nem lát esélyt Békés megyében hasonló kiállítás megszervezésére. Perjési Klára, gyulai polgármester a város új színfoltjának nevezte a rendezvényt.

Közel kilencezer négyzetméteres telket kíván vásárolni a Huntraco Zrt. a békéscsabai ipari parkban – tájékoztatta lapunkat Sztankó János, az ipari park ügyvezetõ igazgatója.
A Huntraco Zrt. megtette vételi ajánlatát az Almáskerti Ipari Park közel 9 ezer négyzetméteres területére, a békéscsabai közgyûlés (a terület tulajdonosa) pedig ezt elfogadta.
A tervektõl és a megvalósítástól távol, de ötletként már megfogalmazódott, hogy a romos pósteleki kastélyból szórakoztató és szabadidõ központot kellene kialakítani – értesült a Hír6. Az ingatlan a békéscsabai önkormányzat tulajdonában van, a beruházás alsó hangon is milliárdokba kerülne. Sajnálatosan Békés megye egyik legismertebb mûemlékére kevesen emlékezhetnek, mint ép épületre. Az idõ azonban – úgy tûnik–, a mélyben változásokat érlel.
Baleset Sarkadon, valamint Telekgerendás és Csorvás között, meghalt egy 61 éves férfi Békéscsabán, a Mokry utcában, biciklitolvaj Mezõberényben és lopás Orosházán – így foglalható össze közbiztonsági és közlekedési szempontból a Békés megye csütörtöki napja.
Martonyi, bár legutóbb mindent tagadott vagy szépíteni igyekezett, mégis ügynök volt. Bár azt állította, õ fõleg útijelentéseket adott, ez sem felel meg a valóságnak – írja legfrissebb számában az Élet és Irodalom
A volt világelsõ Szeles Mónika – teljes titoktartás mellett – a napokban letette a magyar állampolgári esküt, amint errõl a sportforum.hu beszámolt. A volt teniszcsillag érkezésérõl még a hazai tenisztársadalom legjelesebb képviselõi sem tudtak semmit.
Kökény Mihály, az Országgyûlés egészségügyi bizottságának elnöke csütörtökön Békéscsabán találkozott a Baloldali Önkormányzati Közösség tagjaival. Ott mondta el: nem várható koalíciós szakítás a biztosítói rendszer vitája miatt. Csabai tartózkodását kihasználva a Hír6 exkluzív interjút kért tõle.
Az egykori világklasszis játékos, Mátéfi Eszter személyében hamarosan új edzõ irányítja a békéscsabai elsõ osztályú nõi kézilabda csapatot, aki a július végével távozó Rapatyi Tamás munkáját veszi át.
Az adatvédelmi biztos hivatala a Hír6 munkatársának jelzése alapján adatvédelmi vizsgálatot kezdeményezett. Csupán annyit szerettünk volna tudni, hogy évekre visszamenõen mennyit keresett közéleti tevékenysége után Domokos László.

Egy szóváltás után tegnap késsel támadt az anyjára egy tizenéves lány Gyulán. Mezõberényben öntözõberendezést rongáltak meg, Köröstarcsán egy ittas férfit állítottak elõ, Békéscsabán pedig egy férfit loptak meg − tájékoztatta a Hír6-ot a Békés Megyei Rendõr-fõkapitányság.
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás
Nyerjen a Békéscsabai Borhálótól!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Békéscsabai Borhálótól!

Étel ital
Nyerjen kupont, mely a Familiatészta Kft. felajánlása!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

kupont, mely a Familiatészta Kft. felajánlása!

Étel ital