Békés megyei hírek
Önként távozik posztjáról Dancs László, a Békéscsaba és Térsége Többcélú Önkormányzati Kistérségi Társulás vezetõje – erõsítette meg a hírt lapunknak az érintett.

A 125 kcm-esek között szereplõ Talmácsi Gábor a második lett a gyorsasági motoros világbajnokság idei hetedik futamán, s így a Katalán Nagydíj után õ vezeti a pontversenyt.
A határon átnyúló európai uniós projektet nyert nemrégiben a romániai Nagylak, amely partnertelepülésül Tótkomlóst választotta. A két település néhány évvel ezelõtt vette fel a kapcsolatot, a mostani 55 ezer eurós, mintegy 14 millió forintos program a fiatalokat célozza meg.
Közlekedési pályát avatnak június 13-án Békéscsabán, a Mackó Kuckó Óvodában. Az intézmény pályázaton nyert pénzbõl vásárolt kerékpárokat a gyermekeknek, egy rendõrházaspár pedig mini KRESZ-parkot tervezett az óvoda udvarára.
Ki szivárogtatta ki a Kulcsár Attila nevével fémjelzett brókerügyben az álbróker – ügyészség elõtt tett – tanúvallomásait? Ezt próbálja meg kideríteni az a per, amelynek Békés megyei érintettje is van. Ugyanis a Legfõbb Ügyészség (LÜ), hírneve állítólagos megsértése miatt, pert kezdeményezett Tóth Károly békéscsabai országgyûlési képviselõ ellen. Három év után sincs ítélet.
A sérültek számát tekintve hosszú ideje a legsúlyosabb közlekedési baleset történt Békésben vasárnap 17.15-kor Doboz határában. Öten sérültek meg.
Renée Kathleen Zellweger (38) suttog, mint akinek a torka fáj, de nincs influenzája. "Csak a szokásos. Gátlás. Ismersz már, nem?", üti el ál-harsány hahotával, és mert maga sem hiszi el, hogy elhiszem, azonnal el is komolyodik. Barack-pofija, darázscsípte ajka esendõ kamaszlányt varázsol belõle, pedig ha alaposan belemerül valamibe, tíz ránc is megüli a homlokát.
Sok közlekedési baleset volt péntekrõl szombatra virradóan, valamint a szombati napon Békés megyében. Orosháza külterületén és tanyáról elszabadult póniló okozott közlekedési balesetet. Az állat a helyszínen elpusztult.
Az egyiknek sikerült, a másiknak nem. Fényévnyi távolságra található egymástól az NB II Keleti-csoportjában vitézkedõ Orosháza és Békéscsaba teljesítménye egymástól. Hogy errõl megbizonyosodjunk elég a tabellára nézni.
Bekövetkezett, amit hetek és hónapok óta tudni, sejteni lehetett, és aminél nagyobb szégyen kevés érte a békéscsabai labdarúgást: búcsúzott a hazai bajnokság második vonalának Keleti csoportjától a viharsarki együttes.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!
Nyerjen! 774 Ft értékben!

Bomba nyeremény! Nyerd hatosával az SCM Kft-től!

Ital
Nyerjen a holvegyekitalt.hu-tól sört!
Nyerjen! 1.000 Ft értékben!

a holvegyekitalt.hu-tól sört!

Ital