Békés megyei hírek
A hétvégén két megye (Pest és Békés) strandfoci bajnoki címét gurította haza a Békéscsabai Wanted SC női focicsapata. Szombaton a Pest megyei bajnokságban, Százhalombattán magabiztosan játszották le ellenfeleiket, vasárnap pedig a Gyulai Várfürdőben győztek négy KO-val. Domokos András trénert faggattam telefonon.
Fiatal békési tehetségek mesélik el sztorijukat, életútjukat az I. Békési Fiatalok Találkozóján egy hangulatos sörsátoros környezetben szeptember 2-án, 15.00 órától az Erzsébet-ligetben. A program részeként többek között olyan fiatalokat ismerhetnek meg az érdeklődők személyesen, akik szintén Békésről indultak el, ma pedig már szakmájuk csúcsán járnak. Őszintén mesélnek majd kalandos életutakról, tapasztalataikról és a sikerig vezető útról.
A londoni vasárnap délelőtt egyéni csúcsot hozott a Kopp Békéscsabai Atlétikai Clubnak.
Két aranygyűrűt lopott el egy nő tegnap 10 óra körül az egyik gyulai üzletből. A lopást kamera rögzítette.
Békés megyében ma az alábbi időpontokban és helyszíneken várható sebességmérés.
Életét vesztette egy ember egy, a Békés megyei Eleken éjszaka kigyulladt családi házban - írja a katasztrofavedelem.hu.
Egy gyönyörű székelykaput avattak fel a közelmúltban az ókígyósi Lovarda közelében. Kimentem, meglestem… s annyira megtetszett, hogy majdnem a hónom alá csaptam.
Egy gyönyörű székelykaput avattak fel a közelmúltban az ókígyósi Lovarda közelében. Kimentem, meglestem… s annyira megtetszett, hogy majdnem a hónom alá csaptam.
Közös megoldáskereséssel, összefogással újítaná fel az önkormányzat a Malomasszonykert járdás dűlőit. Néhány lelkes ott élő fogadóóráján kereste fel Izsó Gábor polgármestert, ahol felvázolták elképzeléseiket. Elmondták, hogy szeretnék lakókörnyezetük járdáit járhatóvá tenni, hajlandóak hozzájárulni a költségekhez is, de feltétlenül számítanak az önkormányzat segítségére. A járda körülbelül 20 évvel ezelőtt került felújításra, akkor szintén a tulajdonosok segítségével, valamint az önkormányzat támogatásával. Az évek során a járda szinte használhatatlan állapotba került.
A békési Belencéres Néptáncegyüttes tánckarvezetője már 7 évesen csizmát húzott a leendő géppuska lábaira, és szemmel láthatóan nem bánta meg a korai döntését. Okányi Misivel a Belencéres bázisán, a Petőfi utcai próbateremben beszélgettünk; majd a Korona utcai oviban fotózkodtunk, ahol Szántó Kittivel, a párjával vezették a gyerekek néptáncfoglalkozását. (Figyelem! Ez egy mácziusi cikk, csak egy kicsit leporoltuk.)
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen ajándékutalványt a Végvár Apartmantól!
Nyerjen! 30.000 Ft értékben!

ajándékutalványt a Végvár Apartmantól!

Utalvány
Takarítson otthon is profin, a Dig Build Kft.segítségével!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

Takarítson otthon is profin, a Dig Build Kft.segítségével!

Szolgáltatás