Békés megyei hírek
Hajrá, Csabai Csirkefogók Baby Piros! És persze Baby Zöld is! Ezúttal Jávor Péter, a csabapolo.hu munkatárásnak a cikkéből többek között azt is megtudhatjuk, miért null-null minden baby pólómeccs végeredménye. Felvételeink a közelmúltban lezajlott szentesi meccsek pillanatait ábrázolják – íme:
A Békés Megyei Kormányhivatal karöltve a Szent István Egyetem Agrár és Gazdaságtudományi Karával, a Temesvári Bánát Egyetem Agrármenedzsment Karával, az aradi Aurel Vlaicu Egyetemmel, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Békés Megyei Igazgatóságával idén immáron másodízben rendezett nemzetközi, tudományos konferenciát Szarvason, amelyen a szakemberek a magyar vidék – így szűkebb pátriánk égető sorskérdéseire –, kitörési lehetőségeire keresték a választ. Dr. Viski József helyettes államtitkár szavaiból az is kiderült, hogy csak az Agrárminisztérium Vidékfejlesztési Programja keretében 2014-2020 között, 1 300 milliárd forint biztosított a magyar vidék fejlesztésére, olvastuk a kormányhivatal.hu-n.
Dévaványa Város Önkormányzata 2016 nyarán benyújtotta pályázatát a Sportparkok létesítésére.
Újabb melegrekordok dőltek meg pénteken - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat a Facebook oldalán.
A múlt vasárnap Cegléd adott otthont a II. osztályú felnőtt Országos Bajnokságnak, ahol egyesületünkből (HATO Judo SE) hárman indultak. (Írta: Tóth Szabolcs)
Eleken pedig egy eltűnt fiatalt találtak meg a rendőrök. Békés megyében, tegnap személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.
Október 28-án, Sopronban nagyszabású küzdősport gála került megrendezésre, melyre a Kétegyházi Fuji Fight Team is meghívást kapott.
Elfüstölt egy Bzmot Gyulán, tájékoztatta a hír6-ot egy olvasónk. Képeket is lőtt a mobiljával - jól tette.
Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei tegnap, 12 óra 40 perckor előállítottak egy nőt, aki néhány órával korábban az orosházi kórházban bántalmazott egy ápolónőt.
Október 28-án, vasárnap rendezték meg a II. osztályú felnőtt cselgáncs országos bajnokságot a Ceglédi Judo Központban, ahol a BM Kano Judo SE négy versenyzője állt tatamira. A hagyományok szerint ezen a napon tartják a Judo Világnapját a sportág alapítójának, Jigoro Kanónak a születésnapján (1860. október 28.). A Békés megyei egyesület az alapítóról kapta nevét, ezen a napon az egyesület tagjai három bronzéremmel és egy pontszerző ötödik hellyel ünnepeltek.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Hírek
további friss hírek »