Békés megyei hírek
S noha a Csaba Talk Kft. közel egy évtizede a „Gyenge áram az erősségünk” című szlogennel házal a régióban, ám egyre több rokonszakmában van jelen. Ilyen többek között a biztonsági kamerarendszerek forgalmazása, telepítése. A minap Szabó Gyulával, a vállalkozás ügyvezető-tulajdonosával beszélgettem a békéscsabai Kazinczy utca 15. szám alatti új, csudaszép irodaházukban.
Ihász László eredeti szakmája ezüstműves, az ezredforduló óta azonban fejforrasztóként dolgozik a nagyszénási Toolex Fémfeldolgozó Kft-nél. Nyugdíjba vonulása után is aktív tagja a kollektívának, tudásával, tapasztalataival segíti az új dolgozók betanítását, szakmai képzését. A Toolex Kft. vezetősége nagyra értékeli céghűségét és lelkiismeretes munkáját, ezért javasolták a kiváló dolgozókról szóló sorozatunkba.
Brájer Péter az ezredfordulón került a nagyszénási Toolex Fémfeldolgozó Kft-hez. Először fejköszörűsként dolgozott, ma pedig már a minőségellenőrzési osztályt (metrológiát) vezeti. Kimagasló teljesítményének köszönhetően a cég vezetősége őt is bemutatásra javasolta lapunk kiváló dolgozókról szóló sorozatában.
Együttműködési megállapodás született csütörtök kora délután, a Békés Megyei Kormányhivatal és a Civil Szervezetek Szövetsége között a hivatal, békéscsabai Derkovits sori centrumában.
Vincze György eredetileg kőművesnek tanult, pályafutását azonban mégis a fémiparban kezdte és ott is ragadt. Nem bánta meg, mert szereti a munkáját. Kis megszakítással lassan húsz éve dolgozik a nagyszénási Toolex Fémfeldolgozó Kft-nél. Munkáját felettesei is elismerik, ezért javasolták, hogy mutassuk be őt „Kiváló dolgozó” sorozatunkban.
A Szarvasi Vas-Fémipari Zrt. vezetősége az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkbe.
A Szombathelyen megrendezett Téli Dobó bajnokságon két aranyérmet nyertek a Békéscsabai Atlétikai Club versenyzőin.
Írország fővárosa, Dublin adott otthont a világ legnagyobb létszámot megmozgató kick-box eseményének, az Irish Open Világkupának. Különös jelentőséget adott a versenynek, hogy először fogadta a vendégeket a rendező, az ír szövetség vezetője, Roy Baker a WAKO kick-box világszövetség elnökeként. Mint ismeretes, az ír sportdiplomatát – a ki a WAKO európai szervezetét is vezeti - az előző elnök, a szerb Dr.Borislav Pelevic halála után választották meg a WAKO elnökének.
Egy 85 éves nénitől vett el pénzt az a 36 éves nő Gyulán, aki férfi néven mutatkozott be a neki segítő, szállást adó idős asszonynak.
Tóth Sándor 44 esztendeje dolgozik a fémiparban. Ennek pontosan a felét, 22 évet töltött a nagyszénási Toolex Kft-nél, ahonnan hamarosan nyugdíjba megy. Munkájának elismeréseként őt is bemutatásra javasolta lapunk „Kiváló dolgozó” sorozatában a Toolex KFt. vezetősége. Tóth Sándor ugyanis nemcsak kiváló munkát végez, hanem sokat segít az új kollégák betanításában is.
Nyerj Jack Daniel's whisky-t a holvegyekitalt.hu-tól!

Nyerj Jack Daniel's whisky-t a holvegyekitalt.hu-tól!

Érték: 6.599 Ft Játszom
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
6 210 Ft