Békés megyei hírek
Egy teherautó és egy személyautó ütközött össze csütörtökön a kora reggeli órákban a 47-es számú fõúton, Csorvás közelében, az erre közlekedõknek teljes útzárra kell számítaniuk – tájékoztatta a Hír6-ot Szombati Andrea, a Békés Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje.
A magyar labdarúgó válogatott 4: 0-ás vereséget szenvedett Európa-bajnoki selejtezõ mérkõzésen a norvég válogatott-tól Oslóban. A tét nélküli találkozónak nincsenek tanulságai. Mérkõzésrõl-mérkõzésre ugyanaz ismétlõdik: szembesülhetünk azzal, hogy elrobogott mellettünk a világ.
Továbbra sem született elsõfokon ítélet Gyulán, a Békés Megyei Munkaügyi Bíróságon az alkalmatlanság címén elküldött volt jegyzõ, Nagy Mátyás kontra békéscsabai önkormányzat perében. Az al- és felperes álláspontja minden tekintetben eltér egymástól, a bíróság pedig idõt és energiát nem kímélve próbálja meg tisztázni a történteket.
– A Budapest Bank igényei miatt jelentõs nagyságrendben bõvítik hamarosan a Csaba Center épületét. Ha minden az eredeti terveknek megfelelõen halad, akkor a tényleges kivitelezési munkálatok júliusban kezdõdnek el, és várhatóan egy évet vesznek igénybe – értesült a Hír6. A békéscsabaiakat és a megyében élõket legközvetlenebbül érintõ hír, hogy az új épületszárny felépítésével – ez a parkolóház a Luther utca felõli oldalon fog elhelyezkedni – szinte megkétszerezõdik a Csaba Center épületének nagysága, noha az épület már ma is a legnagyobb vidéki plázák egyike.
Lopott bankkártyával vettek le több mint 400 ezer forintot egy számláról Békéscsabán. A kártya egy pénztárcával együtt tûnt el május 11-én reggel, és még aznap használta is valaki.
Nemes célok fogalmazódtak meg a Gyulai Zenei Napok rendezvénysorozatban, és rendkívül sajnálom ezzel kapcsolatban Czene Ferencnek a döntését – mondta el lapunknak Erdmann Gyula, helyi alpolgármester.
A Csabai Életfa Nyugdíjasház lakói az újságból tudták meg, hogy fenntartójuk, Békéscsaba Megyei Jogú Város Képviselõ-testülete jelentõsen megemelte térítési díjukat.
Eddig a lakók havonta 58 ezer 500 forintot fizettek, június 1-jétõl 76 ezer 460 forint lesz a térítési díj.
Egymilliárd forintos beruházásba kezdett a közelmúltban a Frühwald Beton és Építõanyaggyártó Kft. Békéscsabán, mindez új munkahelyek létesítésével jár együtt – adta hírül a távirati iroda a társaság ügyvezetõ igazgatójára, Holl Hannesre hivatkozva.
Ugye száguldottak már át LEADER feliratot viselõ településen? Tudjuk, a többségnek, ahogy nekünk sem, fogalma sincs arról, mit jelent a francia betûszó.

Rosszul lett és meghalt egy férfi kedden délelõtt Gyomaendrõdön. Az 57 éves gyomaendrõdi férfi a 4642-es út mentén kiépített kerékpárúton tolta a biciklijét, amikor az elsõdleges orvosi megállapítás szerint rosszul lett, elesett, és a helyszínen életét vesztette. A helyszíni szemle az idegenkezûség, a bûncselekmény gyanúját kizárta.
Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!
Nyerjen! 15.000 Ft értékben!

Autódekor - ha akarod, felrakod, ha nem, akkor is SMAX!

Szolgáltatás
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség