Békés megyei hírek
A szocialista képviselõcsoportból – mint megszólítottat –, Tóth Károlyt kérdeztük a békéscsabai közgyûlés fidesz frakciójának zárt ülésrõl tartott sajtótájékoztatója után: mi történt az elhúzódó kórház fõigazgatói megbízást tárgyaló napirend során. Valóban szakmai, a pályázathoz kötõdõ vita folyt?

A Békéscsabai Városi Baleset-megelõzési Bizottság tájékoztatja a közlekedõket, hogy a kalászos gabonafélék betakarítása miatt gyakran találkozhatnak az utakon közlekedõ, vagy áthajtó mezõgazdasági gépekkel.

Van új fõigazgató a csabai kórházban; nagy vita az adóügyi munkát végzõk érdekeltségi rendszerérõl; míg szerzõdés nincs, a vevõ nem költhet a Pósteleki kastélyra; nem mozdulnak az aradi ivóvízbázis felé; kézilabda, röplabda és labdarúgás forintok. Nagy vonalakban errõl tárgyalt Békéscsaba képviselõ-testülete nyár elõtti, utolsó ülésén.
A Hír6 olvasói tudhattak elsõként: Békéscsabán és Gyulán méri össze erejét a világ legjobbjai közé tartozó magyar és olasz nõi vízilabda válogatott július végén. Szerdától már kaphatóak a jegyek. Szólunk, mielõtt elfogyna.
Az ablakokat és az ajtókat ajánljuk becsukni a napszállta elõtti órákban, mert jön a beígért szúnyoggyérítés Békéscsabán.
Egyetlen jelöltként 17 igen, 4 tartózkodás, valamint ellenszavazat nélkül választották meg a békéscsabai képviselõk a Réthy Pál Kórház új fõigazgatóját, Becsei Lászlót. Az izgalommentes pályázat várható eredményét a Hír6 másfél héttel ezelõtt közölte. Nem tévedtünk.
Kaszáltak a megye strandjai a mögöttünk álló vasárnapon. Telt ház volt Gyulán és Békéscsabán is. Csúcsok dõltek meg, és csúcsok elõtt állunk.
A harmadfokú hõségriadó az intézkedések szintjén is érzeteti a hatását. Ezt jelzi, hogy keddtõl a békési megyeszékhely négy pontján osztanak vizet, minderrõl a békéscsabai városháza sajtóreferense, Botyánszki Mária tájékoztatta a Hír6-ot.
Egyetlen jelölt volt dr. Becsei László a békéscsabai kórház fõigazgatói posztjára, derül ki a békéscsabai kögyûlés hétfõ délelõtti zárt ülése után. A korábban a gyulai kórház második számú vezetõjét választották meg ma a csabai kórház fõigazgatójának.
A hõségriadók honi bevezetése óta elsõként rendeltek el a hétfõi és a következõ napokra legmagasabb, harmadfokú riadót. Az Országos Katasztrófavédelmi Fõigazgatóság ezzel kapcsolatban hasznos tanácsokkal szolgál mindannyiunknak.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 1.314 Ft értékben!

akciós termékeket a holvegyekital.hu-tól!

Ital
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital