Békés megyei hírek
Ki szivárogtatta ki a Kulcsár Attila nevével fémjelzett brókerügyben az álbróker – ügyészség elõtt tett – tanúvallomásait? Ezt próbálja meg kideríteni az a per, amelynek Békés megyei érintettje is van. Ugyanis a Legfõbb Ügyészség (LÜ), hírneve állítólagos megsértése miatt, pert kezdeményezett Tóth Károly békéscsabai országgyûlési képviselõ ellen. Három év után sincs ítélet.
A sérültek számát tekintve hosszú ideje a legsúlyosabb közlekedési baleset történt Békésben vasárnap 17.15-kor Doboz határában. Öten sérültek meg.
Renée Kathleen Zellweger (38) suttog, mint akinek a torka fáj, de nincs influenzája. "Csak a szokásos. Gátlás. Ismersz már, nem?", üti el ál-harsány hahotával, és mert maga sem hiszi el, hogy elhiszem, azonnal el is komolyodik. Barack-pofija, darázscsípte ajka esendõ kamaszlányt varázsol belõle, pedig ha alaposan belemerül valamibe, tíz ránc is megüli a homlokát.
Sok közlekedési baleset volt péntekrõl szombatra virradóan, valamint a szombati napon Békés megyében. Orosháza külterületén és tanyáról elszabadult póniló okozott közlekedési balesetet. Az állat a helyszínen elpusztult.
Az egyiknek sikerült, a másiknak nem. Fényévnyi távolságra található egymástól az NB II Keleti-csoportjában vitézkedõ Orosháza és Békéscsaba teljesítménye egymástól. Hogy errõl megbizonyosodjunk elég a tabellára nézni.
Bekövetkezett, amit hetek és hónapok óta tudni, sejteni lehetett, és aminél nagyobb szégyen kevés érte a békéscsabai labdarúgást: búcsúzott a hazai bajnokság második vonalának Keleti csoportjától a viharsarki együttes.
Egy lovaskocsi egy teherautónak hajtott pénteken, Orosházán, feltehetõen azért, mert egy autó dudájától megbokrosodtak a lovak. Emellett egy szarvasi faház feltörésérõl tájékoztatta a Hír6-ot Szombati Andrea, a Békés Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje.
Kémény nélkül is lehet élni a mi klímánkon, csak még szokatlan.
Az Apostol, a KFT és Bódy Magdi rockmenedzsereként is dolgozott, olykor filmeket készített. Gárdos Istvánnal és Andy Vajnával megalapította az InterComot, hazánk legnagyobb filmforgalmazó cégét. Gyesen is volt, ám most passzív háza miatt írunk Mihály Györgyrõl.
Megloptak egy nõt csütörtökön délután Orosházán − amint arról már korábban beszámoltunk. Az asszony a Lehel utcán tekert biciklijével, amikor egy férfi mögé ment, kivette a biciklije hátsó kosarából a szatyrát és elhajtott vele. A tettest pár perc múlva elfogták.
Egy békéscsabai vállalkozás hozta tetõ alá a június 15-én nyíló I. Gyula Expót. Ribár György a Hír6-nak elmondta: Békéscsabán, Gyulán és Szarvason kívül nem lát esélyt Békés megyében hasonló kiállítás megszervezésére. Perjési Klára, gyulai polgármester a város új színfoltjának nevezte a rendezvényt.

Indítsa 2018-at az Árpád Pálinkával!
Nyerjen! 7.520 Ft értékben!

Indítsa 2018-at az Árpád Pálinkával!

Ital
Johann Strauss: A cigánybáró operett két részben
Nyerjen! 7.000 Ft értékben!

Johann Strauss: A cigánybáró operett két részben

Kultúra