Békés megyei hírek
Békés megye turisztikájának egyik nagy hiányossága, egyebek mellett, hogy még mindig nincs négycsillagos szállodája. De, amint a Hír6 megtudta, rövid idõn belül akár kettõ is lehet – Gyulán. Ez az eddigieknél magasabb nívójú, egyben új vendégkört hozhat a békési fürdõvárosba.
Kigyulladt egy rendõrautó ma (vasárnap) éjjel 1 óra elõtt Gyulán, a Csabai úton. A rendõrök az egyik benzinkút közelében intézkedtek. Kiszálltak az autóból, és néhány perc múlva kivülrõl látták, hogy a Skodában füstöl a mûszerfal.
Felhõszakadás zúdult szombat délután 4 és 6 óra között Mezõberényre, amely erõs zivatarral párosult. A lehullott csapadék mennyisége elérte a 70 milliméter – közölte a Hír6-hoz eljuttatott beszámolójában Valnerovicz Rajmund helyi amatõr meteorológiai észlelõ.
Nem akarnánk messzire vezetõ történelmi okfejtésekbe bonyolódni, ám ha ennek az országnak,– egy tenger nélküli országnak – egykor lehetett egy ellentengernagy kormányzója, akkor miért ne lehetne Békéscsabán tíz napra megpróbálkozni a tengerpart megteremtésének illúziójával.
Ha nem is a múlté az öröm, hogy érettségi után a gyereket felvették valamelyik hazai felsõoktatási intézménybe, azért gondok és elintézni valók szép számmal akadnak a szeptemberi iskolakezdés elõtt. Mindenekelõtt albérletet kellene találni.
Egy nyitva hagyott ablakon keresztül ment be valaki csütörtökrõl péntekre virradó éjjel Csorváson, a Petõfi utcában lévõ általános iskolába. Nem puszta érdeklõdésbõl hatolt be az épületbe. A tettes miután bemászott, két bezárt ajtót is kiszakított a helyébõl, végül egy CD lejátszós rádióval távozott. A készülék értéke kb. 20 ezer forint.
Illegális gabonarakományt fedeztek fel az Arad megyében található pécskai raktárban. A román rendõrség három magyar teherautót talált a raktár udvarában, sofõrjeiket megbírságolták – írja szombati számában a Nyugati Jelen.
Öngyilkossági szándékkal okozott gázrobbanást egy férfi pénteken délután Battonyán. A 39 éves férfi a házában kinyitott egy 11, 5 kg-os PB gázpalackot és a szivárgó gáz berobbant. A fiatalember 8 napon túl gyógyuló égési sérüléseket szenvedett. A házban rajta kívül senki sem tartózkodott, és a szomszédos házakban sem sérült meg senki.
Éppen egy hete foglalta el hivatalát dr. Becsei László, a békéscsabai Réthy Pál Kórház-Rendelõintézet fõigazgató fõorvosa. Rá várt a feladat, hogy tájékoztassa olvasóinkat a kórházban lefolytatott belsõ vizsgálat eredményérõl a június 28-án, tragikus körülmények között elhunyt fiatalasszony ügyében. De megkérdeztük tõle azt is, igaz-e, hogy millión felüli havi jövedelmet tudott kiharcolni magának. Kíváncsiak voltunk arra, valóban elbocsátásokkal kezdi-e munkáját, s folytatja-e sebészi hivatását a kórházigazgatás mellett.


Az Orosháza FC labdarúgói augusztus 11-én belevágnak a 2007/2008-as NB II-es bajnokságba, mégpedig idegenben a Tuzsér ellenfeleként. A Hír6 megkérte Belvon Attila vezetõedzõt, vázolja fel a szurkolóknak, mit várhatnak a tavalyi bronzérmes csapattól.
Nyerjen a holvegyekitalt.hu-tól!
Nyerjen! 1.200 Ft értékben!

a holvegyekitalt.hu-tól!

Étel ital
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség