Békés megyei hírek
Martonyi, bár legutóbb mindent tagadott vagy szépíteni igyekezett, mégis ügynök volt. Bár azt állította, õ fõleg útijelentéseket adott, ez sem felel meg a valóságnak – írja legfrissebb számában az Élet és Irodalom
A volt világelsõ Szeles Mónika – teljes titoktartás mellett – a napokban letette a magyar állampolgári esküt, amint errõl a sportforum.hu beszámolt. A volt teniszcsillag érkezésérõl még a hazai tenisztársadalom legjelesebb képviselõi sem tudtak semmit.
Kökény Mihály, az Országgyûlés egészségügyi bizottságának elnöke csütörtökön Békéscsabán találkozott a Baloldali Önkormányzati Közösség tagjaival. Ott mondta el: nem várható koalíciós szakítás a biztosítói rendszer vitája miatt. Csabai tartózkodását kihasználva a Hír6 exkluzív interjút kért tõle.
Az egykori világklasszis játékos, Mátéfi Eszter személyében hamarosan új edzõ irányítja a békéscsabai elsõ osztályú nõi kézilabda csapatot, aki a július végével távozó Rapatyi Tamás munkáját veszi át.
Az adatvédelmi biztos hivatala a Hír6 munkatársának jelzése alapján adatvédelmi vizsgálatot kezdeményezett. Csupán annyit szerettünk volna tudni, hogy évekre visszamenõen mennyit keresett közéleti tevékenysége után Domokos László.

Egy szóváltás után tegnap késsel támadt az anyjára egy tizenéves lány Gyulán. Mezõberényben öntözõberendezést rongáltak meg, Köröstarcsán egy ittas férfit állítottak elõ, Békéscsabán pedig egy férfit loptak meg − tájékoztatta a Hír6-ot a Békés Megyei Rendõr-fõkapitányság.
Egy teherautó és egy személyautó ütközött össze csütörtökön a kora reggeli órákban a 47-es számú fõúton, Csorvás közelében, az erre közlekedõknek teljes útzárra kell számítaniuk – tájékoztatta a Hír6-ot Szombati Andrea, a Békés Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje.
A magyar labdarúgó válogatott 4: 0-ás vereséget szenvedett Európa-bajnoki selejtezõ mérkõzésen a norvég válogatott-tól Oslóban. A tét nélküli találkozónak nincsenek tanulságai. Mérkõzésrõl-mérkõzésre ugyanaz ismétlõdik: szembesülhetünk azzal, hogy elrobogott mellettünk a világ.
Továbbra sem született elsõfokon ítélet Gyulán, a Békés Megyei Munkaügyi Bíróságon az alkalmatlanság címén elküldött volt jegyzõ, Nagy Mátyás kontra békéscsabai önkormányzat perében. Az al- és felperes álláspontja minden tekintetben eltér egymástól, a bíróság pedig idõt és energiát nem kímélve próbálja meg tisztázni a történteket.
– A Budapest Bank igényei miatt jelentõs nagyságrendben bõvítik hamarosan a Csaba Center épületét. Ha minden az eredeti terveknek megfelelõen halad, akkor a tényleges kivitelezési munkálatok júliusban kezdõdnek el, és várhatóan egy évet vesznek igénybe – értesült a Hír6. A békéscsabaiakat és a megyében élõket legközvetlenebbül érintõ hír, hogy az új épületszárny felépítésével – ez a parkolóház a Luther utca felõli oldalon fog elhelyezkedni – szinte megkétszerezõdik a Csaba Center épületének nagysága, noha az épület már ma is a legnagyobb vidéki plázák egyike.
Nyerjen akciós terméket a holvegyekital.hu-tól!
Nyerjen! 879 Ft értékben!

akciós terméket a holvegyekital.hu-tól!

Ital
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital