Békés megyei hírek
Hiány van tejbõl a nemzetközi piacokon, ez az oka annak, hogy a napokban néhány forinttal emelkedik a tejtermékek ára a hazai boltokban. Az igazi, 5–12 százalékos drágulás viszont csak a következõ hónapokban várható.
Nagyon világos, és nagyon szisztematikus klientúraépítés folyik a köztisztviselõk és az intézményvezetõk között. A Fidesz a hozzá közelálló embereket hozza helyzetbe, a kinevezések alapja a megbízhatóság – hangzott el a megyei MSZP-s fórumon.

Az lett volna a legjobb, ha Sólyom László aláírja a kistérségi törvény módosításáról szóló dokumentumot, de tiszteletben tartjuk a köztársasági elnök döntését – reagált a Hír6-nak Nagy László Békés megyei MSZP-s országgyûlési képviselõ, aki kezdeményezõje volt a sarkadi kistérség megszüntetésének.
Komoly áramszünet zavarta meg hétfõn Gyulát, ahogy ezt a Hír6-nak több olvasója is jelezte. Portálunk a területi áramszolgáltatótól, a Démász regionális központjától kért, és kapott felvilágosítást a történtekrõl és az okokról.

Sólyom László visszaküldte megfontolásra az Országgyûlésnek a települési önkormányzatok többcélú kistérségi társulásáról szóló törvény módosítását. Mindez alapvetõen befolyásolja a sarkadi kistérség jövõbeli helyzetét – tudta meg a Hír6.
Várhatóan ítélet születik a Szekszárdi Városi Bíróságon szerdán folytatódó perben, amely Toller László országgyûlési képviselõ és sofõrje tavaly júniusban történt közlekedési balesetét tárgyalja - közölte a bíróság szóvivõje.
Jól beszélsz angolul, Brigitte – mondta Bryan Adams annak a
veszprémi egyetemistának, akit a When Yo Gone címû dal elõtt a színpadra hívott, hogy duettet énekeljenek.
A gyulai határõröket hétfõn este kilenc óra után Gyula határában a 44-es úton okmány ellenõrzést hajtottak végre, amikor egy motoros arról tájékozta õket, hogy a járõröktõl nem messze egy járó motorú autó parkol. A határõrök az autóban egy 34 éves eszméletlen hölgyet találtak. Azonnal értesítették a mentõket és a rendõrkollegákat.

Harminchatan sérültek meg abban a buszbalesetben, amely reggel történt Budapest XXIII. kerületében, a Grassalkovich utcában. A sérültek közül 16-nak súlyos az állapota - mondta az Országos Mentõszolgálat szóvivõje az MTI-nek.
Egy szemtelen betörés és egy újabb közlekedési baleset a Békés Megyei Rendõr-fõkapitányság elõtt – röviden így foglalható össze a hétfõi nap bûnügyi és közlekedési történése Békés megyében.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!
Nyerjen! 5.000 Ft értékben!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Étel ital
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!
Nyerjen! 3.200 Ft értékben!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Szépség
Nyerjen a holvegyekitalt.hu-tól!
Nyerjen! 1.200 Ft értékben!

a holvegyekitalt.hu-tól!

Étel ital