Békés megyei hírek
Mûszaki hiba miatt nem lehet mobiltelefonokról hívni a 107 és a 112-es ügyeleti számokat. A Békés Megyei Rendõr-fõkapitányság gyorsjelentése (szerdán 17.28-kor kaptuk ezt a jelzést) szerint a szakemberek nagy erõkkel dolgoznak a hiba elhárításán. A segélyhívók a vonalas telefonokról zavartalanul hívhatóak.
A nyilvánosság számára nehezen fog kiderülni, hogy a Dr. Réthy Pál Kórház-Rendelõintézet fõigazgatói megbízására pályázó Becsey Lászlónak van-e jövõképe.
Bekövetkezett, amire számítottunk. Csalódottak vagyunk, de a cél csak az lehet, hogy azonnal visszakerüljünk a másodosztályba. Ezek az elsõ reakciók azt követõen, hogy a Békéscsaba szerdán az MLSZ döntése értelmében (is) kiesett az NB II-bõl.
A szegedi reptérrõl ezen a nyáron sem indulnak charterjáratok mediterrán országokba. Utaztatással foglalkozó szakemberek a szûkös piacot, Ferihegy közelségét emlegetik az okok között, amelyek miatt nem sikerült légitársasággal megállapodni.
Békéscsabán elõreláthatólag július 16-án, azaz jövõ héten hétfõn végzik az elsõ szúnyoggyérítést − tájékoztatta lapunkat a helyi önkormányzat. Némi elõvigyázatosságot igényel a helyiektõl az akció. Tovább a részletekre!
A román határõrök figyelmeztették magyar kollegáikat 2007. július 10-én a késõ délutáni órákban. A kiszombori határõrök a tájékoztatást követõen fokozottan figyelték a jelzett területet és a határsértõk feltételezett mozgási irányát, így este tíz órakor elfogták a három fõt, akik a makói Maros-híd irányába gyalogoltak a folyó gátján.
Könnyû sérüléssel járó közlekedési baleset történt kedden délelõtt Sarkadon a Szabadkai út és a Vasút utca keresztezõdésében. Egy autós balra akart kanyarodni, de nem adott elsõbbséget a neki szembõl érkezõ segédmotorosnak. Összeütköztek. A motoros férfi elesett és könnyû sérülést szenvedett.
A tûzoltóság kedden kora reggel jelentette az Orosházi Rendõrkapitányságon, hogy Orosházán egy családi ház oltása közben egy megégett holttestet találtak.
Az egykori Aranycsapat legendás kapusáról nevezik el a jövõre Gyulán nyíló futballakadémiát, amelynek létrehozásáért kedden együttmûködési megállapodást írt alá a Szeged-csanádi Egyházmegye és a békési fürdõváros önkormányzata. A projekt nagyságára jellemzõ, hogy a beruházás összköltsége eléri a 2,5 milliárd forintot – amint errõl Kiss-Rigó László szeged-csanádi megyéspüspök a sajtótájékoztatón beszámolt. Megtudtuk, a program szakmai irányításáért Jenei Imre felel, aki nem csupán a magyar válogatott szövetségi kapitánya volt, legnagyobb sikereit Romániában, a Steaua Bukarest vezetõedzõjeként érte el.
Hírportálunkon kedden jelent meg a Pártok párbeszéde: bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejû címû cikk. Ennek kapcsán kereste meg a Hír6-ot Mezei Zsolt, az MSZP békéscsabai önkormányzati képviselõje, pontosításra kérve bennünket.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés