Békés megyei hírek
A Jobbik Magyarországért Mozgalom Békés megyei szervezete hétfõn sajtótájékoztatón jelentette be álláspontját az M44-es úttal kapcsolatban. A fõút szarvasi szakaszánál szimbolikusan elvégezték az elsõ kapavágást. Majd felszólították a megye kormánypárti képviselõit, ezzel foglalkozzanak a parlamenti semmittevés helyett.
Súlyos baleset történt a 44-es számú fõút békési úti keresztezõdésében valamivel délután két óra után. Két gépkocsi ütközött össze, több sérült van – tájékoztatta a Hír6-ot Szombati Andrea, a Békés Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtóreferense.
Megkezdte szereplését az Orosháza FC a labdarúgó NB II keleti csoportjában. Az elõzõ bajnokság zárásaként épp Tuzséron nyertek 3-0 arányban Belvon Attila tanítványai. A három gól most is megvolt, ám egy kicsit más megoszlásban, hisz az orosháziak most engedélyeztek egy találatot a hazaiaknak is.
Az orosházi képviselõ-testület július 27-i ülésén Németh Béla polgármester nem a napirendi pontoknál, hanem a bejelentéseknél hozakodott elõ egy igen nagy horderejû témával, a kötvénykibocsátással.
Árokba borult egy autós vasárnap délelõtt Békés határában. A kocsi vezetõje Mezõberény felõl Békés irányába tartott, amikor elmondása szerint Békés határában kiszaladt elé egy kutya.
Ittas vezetés a Cseresznye utcában, pohárcsaták sérüléssel, és 25 ezer forintos bukóablak. A zsaruk e hétvégén sem pihenhettek.
Lássuk csak... Adott egy figura: színész, rendezõ, festõ – idõnként persze zongorázik is. Megfordult színházban, rádióban, televízióban, mûteremben, show mûsorban – néha persze emberi életet is él. Mindezt egy rakás díj örökíti meg. Ha nagyon precíz szeretnék lenni, bemutatnám részletesen, kirõl van szó. Nem tehetem. Mégpedig egyszerû prózai oknál fogva: nincs ehhez elég hely. Legyen elég annyi, hogy a budapesti Bárka Színház igazgatójáról van szó, aki társulatával nemrégiben Gyulán járt. Alföldi Róbert ezúttal rendezõként volt jelen.
Békés megye turisztikájának egyik nagy hiányossága, egyebek mellett, hogy még mindig nincs négycsillagos szállodája. De, amint a Hír6 megtudta, rövid idõn belül akár kettõ is lehet – Gyulán. Ez az eddigieknél magasabb nívójú, egyben új vendégkört hozhat a békési fürdõvárosba.
Kigyulladt egy rendõrautó ma (vasárnap) éjjel 1 óra elõtt Gyulán, a Csabai úton. A rendõrök az egyik benzinkút közelében intézkedtek. Kiszálltak az autóból, és néhány perc múlva kivülrõl látták, hogy a Skodában füstöl a mûszerfal.
Felhõszakadás zúdult szombat délután 4 és 6 óra között Mezõberényre, amely erõs zivatarral párosult. A lehullott csapadék mennyisége elérte a 70 milliméter – közölte a Hír6-hoz eljuttatott beszámolójában Valnerovicz Rajmund helyi amatõr meteorológiai észlelõ.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft