Békés megyei hírek
Megkezdte szereplését az Orosháza FC a labdarúgó NB II keleti csoportjában. Az elõzõ bajnokság zárásaként épp Tuzséron nyertek 3-0 arányban Belvon Attila tanítványai. A három gól most is megvolt, ám egy kicsit más megoszlásban, hisz az orosháziak most engedélyeztek egy találatot a hazaiaknak is.
Az orosházi képviselõ-testület július 27-i ülésén Németh Béla polgármester nem a napirendi pontoknál, hanem a bejelentéseknél hozakodott elõ egy igen nagy horderejû témával, a kötvénykibocsátással.
Árokba borult egy autós vasárnap délelõtt Békés határában. A kocsi vezetõje Mezõberény felõl Békés irányába tartott, amikor elmondása szerint Békés határában kiszaladt elé egy kutya.
Ittas vezetés a Cseresznye utcában, pohárcsaták sérüléssel, és 25 ezer forintos bukóablak. A zsaruk e hétvégén sem pihenhettek.
Lássuk csak... Adott egy figura: színész, rendezõ, festõ – idõnként persze zongorázik is. Megfordult színházban, rádióban, televízióban, mûteremben, show mûsorban – néha persze emberi életet is él. Mindezt egy rakás díj örökíti meg. Ha nagyon precíz szeretnék lenni, bemutatnám részletesen, kirõl van szó. Nem tehetem. Mégpedig egyszerû prózai oknál fogva: nincs ehhez elég hely. Legyen elég annyi, hogy a budapesti Bárka Színház igazgatójáról van szó, aki társulatával nemrégiben Gyulán járt. Alföldi Róbert ezúttal rendezõként volt jelen.
Békés megye turisztikájának egyik nagy hiányossága, egyebek mellett, hogy még mindig nincs négycsillagos szállodája. De, amint a Hír6 megtudta, rövid idõn belül akár kettõ is lehet – Gyulán. Ez az eddigieknél magasabb nívójú, egyben új vendégkört hozhat a békési fürdõvárosba.
Kigyulladt egy rendõrautó ma (vasárnap) éjjel 1 óra elõtt Gyulán, a Csabai úton. A rendõrök az egyik benzinkút közelében intézkedtek. Kiszálltak az autóból, és néhány perc múlva kivülrõl látták, hogy a Skodában füstöl a mûszerfal.
Felhõszakadás zúdult szombat délután 4 és 6 óra között Mezõberényre, amely erõs zivatarral párosult. A lehullott csapadék mennyisége elérte a 70 milliméter – közölte a Hír6-hoz eljuttatott beszámolójában Valnerovicz Rajmund helyi amatõr meteorológiai észlelõ.
Nem akarnánk messzire vezetõ történelmi okfejtésekbe bonyolódni, ám ha ennek az országnak,– egy tenger nélküli országnak – egykor lehetett egy ellentengernagy kormányzója, akkor miért ne lehetne Békéscsabán tíz napra megpróbálkozni a tengerpart megteremtésének illúziójával.
Ha nem is a múlté az öröm, hogy érettségi után a gyereket felvették valamelyik hazai felsõoktatási intézménybe, azért gondok és elintézni valók szép számmal akadnak a szeptemberi iskolakezdés elõtt. Mindenekelõtt albérletet kellene találni.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Nyerj három csomag Tchibo kávét a holvegyekitalt.hu-tól!

Nyerj három csomag Tchibo kávét a holvegyekitalt.hu-tól!

Érték: 1.800 Ft Játszom
Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Nyerj díszdobozos kolbászt a dr. Ignácz Manufaktúrától!

Érték: 7.900 Ft Játszom
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft