Békés megyei hírek
a trükkös besurranók fantáziája élénk, ötleteik eredetiek és fortélyosan hihetõ mesét adnak elõ, most éppen a lépcsõház felmosásáról. Ennek szerda délelõtt egy idõs békéscsabai ember látta a kárát. 600 ezer forintja tûnt el – tudtuk meg a rendõrségtõl.
Éjfél körül Újkígyóson dinnyetolvajokat fogott egy rendõr. A zászlós két 22 éves békéscsabai fiatalembert tartóztatott fel, akik kb. 23 mázsa dinnyét akartak utánfutóval elvinni egy dinnyeföldrõl.
Személyautó lovas kocsinak ütközött szerdán délelõtt Csorváson. Az autós a Csabai úton Békéscsaba felé tartott, amikor meg szerette volna elõzni az elõtte haladó lovas kocsit.
Biztonságos megyeszékhely Békéscsaba, ezt támasztják alá a HVG legfrissebb számában ismertetett adatok. A megyeszékhelyek és megyei jogú városok bûnügyi toplistáján minden kategóriában a békési fõváros hátul van. És ez jó.
Közismert tény, hogy a békéscsabai városházán, az önkormányzathoz tartozó közintézményekben a politikai váltást kísérõ, sajnálatosan megszokott személycserék most minden eddigi mértéket meghaladtak. Mindez persze nem csak a megyeszékhelyen történt így. Írásunk most nem emiatt vált aktuálissá és húsba vágó szakmai kérdéssé. Hanem az egyoldalú információ-áramlás, a nyilvánosság elvének durva megsértése miatt. Az intézmények vezetõi vezethetnek, gazdálkodhatnak, emberek sorsáról dönthetnek: de nyilatkozniuk csak engedéllyel lehet. Ki kell tölteniük egy erre szolgáló kérvényt, azt a sajtótitkár elviszi a jegyzõnek, s õ vagy engedélyezi az adott témában a megnyilatkozást vagy sem.

Vedd komolyan ezt a menetet! Mi azt tettük. Bemutatjuk a ruhákat amelyekkel ringen kívül is győzelmet arathatsz!
Öt perccel a közlekedésfejlesztésre szánt összegekrõl döntõ kormányülés után számolt be a SZDSZ megyei szervezete a sajtónak arról, milyen fejlesztések indulnak meg Békésben annak nyomán, hogy a dél-alföldi régió ezen a címen 212 milliárd forint fejlesztési forráshoz jutott.
A Gyulai Rendõrkapitányság keres egy 20 éves battonyai fiatalembert. Janovich Richárd 2007. július 19-én engedély nélkül távozott a gyulai kórházból, és azóta nem tud róla a családja.
Az egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb az augusztus 20-ai, Szent István napi ünnepünk – mondta szerdán a békéscsabai városházi sajtótájékoztatón Köles István, a megyeszékhely alpolgármestere, aki megígérte, éppen ezért színes, és színvonalában minõségi programot nyújtanak a város lakosságának.
A Sarkadi Rendõrkapitányság kedden személyi szabadság megsértése miatt vett õrizetbe egy sarkadi férfit. A 40 éves férfi a gyanú szerint erõszakkal beültetett az autójába egy 15 éves lányt, bezárva tartotta õt, és közösülni akart vele.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft