Békés megyei hírek
Könnyû sérüléssel járó közlekedési balesetek történtek a mögöttünk álló szombaton Békés megyében, amit többnyire a figyelmetlenség okozott.
Vajon a helyére kerül-e a hazai kulturális rendezvények mezõnyében és a nemzetközi fesztiváltérképen az idén augusztus 8. és 15. között tizenötödik alkalommal megrendezett Sziget?
Ártatlannak tûnõ, ám drága beszélgetés Csabán. Kaszálás helyett könnyebb lopni a szépen bálázott takarmányt. Megint színes fémet loptak, most nem szobrot vittek el, hanem egy fóliasátorból emelték el a rézkábeleket. Másutt nyolcvan kiló nikkelt fuvaroztak el a tolvajok. Mezõkovácsházán öngyilkos lett egy férfi. És szerencsére nem volt súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset – összegezhetõ a tegnapi nap rendõrségi krónikája.
Ekkora tömeg a fõvárosban csak a Mûcsarnokban jön össze − mondta el Szepes Hédi mûvészettörténész a 15. Csuta Nemzetközi Mûvésztelep záró kiállításán pénteken délután a Csaba Centerben található Jankay Galériában.

A rendõrség a lakosság segítségét kéri, és károsultak jelentkezését várja. Beszámoltunk arról, hogy a gyanú szerint besurranó tolvajokat füleltek le a rendõrök az elmúlt napokban.
Közös megegyezéssel csütörtökön felbontotta a szerzõdést a gyulai futballcsapat vezetése és Oláh Ferenc edzõ – erõsítette meg a Hír6 értesülését Kónya István önkormányzati képviselõ, az elnökség tagja. A szakvezetõi feladatokat megbízottként Dobi Róbert látja el.
Tizenhatmillió forint értékû cigaretta szállítmányt foglaltak le csütörtökön este Sarkadon az orosházi határõrök a vámnyomozók segítségével egy közúti ellenõrzés során.
Nincs ügyészi szakban a Tótkomlósról eltûnt közel hatszáz vagonnyi intervenciós kukorica ügye – cáfolta egy Békés megyei hírportál augusztus 2-ai hírét a Békés Megyei Rendõr-fõkapitányság.
Június 21-én történt az a baleset, amelyrõl csütörtökön érkezett bejelentés a Szarvasi Rendõrkapitányságra. Június 21-én reggel 8 óra körül Szarvason a Damjanich utcán összeütközött egy autós és egy kerékpáros.
Megloptak egy asszonyt csütörtökön délelõtt Gyulán. A nõ földszinti lakásába ismeretlenek csengettek be és azt mondták neki, hogy a vízminõséget szeretnék ellenõrizni.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft