Békés megyei hírek
A Békés Megyei Rendõr-fõkapitányság elfogta a békéscsabai ortodox templom feltételezett rongálóját. A 33 éves férfi korábban moldvai kolostorokban élt, majd skizofréniával kezelték. A sajtótájékozatón részt vett Ireny Comaroschi budapesti román nagykövet.
Tengerparti sétánnyá (plázs) alakul át a Csaba Center környéke augusztus 10-19-e között, amikor is az eddigi Csaba Center Napok rendezvényét a Center Plázs 2007 váltja fel. Az ígéretek szerint ez valami egészen új minõség lesz.
A mezõberényi Városi Humánsegítõ és Szociális Szolgálat Védõnõi Szolgálata 2007. augusztus 1-jén16 órakor, az Anyatejes Táplálás Világnapján, a példamutatóan szoptató mezõberényi édesanyák számára ünnepséget szervez a városházán.
A kormány szerdai ülésén döntött az Európai Unió 500 milliárd forintjáról, magyarán arról, hogy milyen beruházásokra ad pénzt egyedi, nem pályázatos formában a brüsszeli keretbõl a 2007-2008-as évre. Örvendetes, hogy ebben 14 dél-alföldi, s ezen belül 5 Békés megyei projektet találni.
Õrizetbe vette a rendõrség a hétfõi békéscsabai templomgyújtogatás feltétezett gyanúsítottját – értesült csütörtökön reggel néhány perccel 8 óra után a Hír6.
Békés megyében szerdán öt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Reggel háromnegyed 8 körül Körösladányban összeütközött egy személyautó és egy segédmotoros.
Örülök, hogy lassanként hagyományként beszélhetünk arról: Békéscsaba rangos sporteseményeknek ad otthont. A szerda délután, kora este pompás volt az Árpád Fürdõben. Ismét gyõzött a magyar nõi vízilabda válogatott az olaszok ellen.
A Hír6 birtokába került az a „szigorúan bizalmas” jelzettel ellátott vizsgálóbiztosi jelentés, amelyet Balogh József vizsgálóbiztos, a Békés Megyei Közgyûlés térségi tanácsnoka jegyez a Jókai Színház igazgatójával szemben lefolytatott fegyelmi eljárásról. A nyolcoldalas vizsgálóbiztosi jelentés hat fejezetbe, s ezen belül tucatnyi pontba foglalta össze a feltárt szabálytalanságokat. Mint arról hírportálunk beszámolt, a megyegyûlés június elsején egy zárt ülésen hozott döntéssel, közös megegyezéssel menesztette Konter László igazgatót, aki 14 évig állt a teátrum élén. A vizsgálatról nyilatkozott a Hír6-nak Fekete Péter megbízott színházigazgató.
A helyi polgármesteri hivatal megvonta a hõségriadó gyorsmérlegét, és sajtóközleményt adott ki ebben a tárgyban. Ebbõl idézünk néhány részletet.
Új vezetõje van 2007 júliusától a Békéscsaba és Térsége Többcélú Önkormányzati Kistérségi Társulás munkaszervezetének, dr. Banadics Attila személyében.
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft