Békés megyei hírek
Döbbenetes esetrõl tájékoztatta a Hír6-ot a Békés Megyei Rendõr-fõkapitányság sajtószóvivõje, Szombati Andrea. Egy pusztaottlakai férfi hétfõn arról értesítette a nyomozó szerveket, hogy feleségét elrabolták. Mint utóbb kiderült, õ gyilkolta meg, és ásta el.
Rendkívüli eset történt mintegy másfél héttel ezelõtt a Békés Megyei Pándy Kálmán Kórházban. A gyulai egészségügyi intézmény szülészeti és nõgyógyászati osztályán (képünkön) az ápolószemélyzet tagjai között pofonok csattantak el. Mindezt a Hír6 kérdésére Kovács József (fotónkon), a Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház fõigazgató-fõorvosa is megerõsítette azok után, hogy hírportálunk az esetrõl több, egymástól független forrásból is értesült. A történtek mögött a munkahely elvesztésének réme miatti feszültség áll – értesült hírportálunk.
Megszámlálhatatlanul sok kép érkezett portálunkhoz a szombati gyulai belváros avatásról. Ezeket adjuk közre.
A gyulai kistérség vezetõje holtpontról szeretné kimozdítani az utóbbi hetekben Perjési Klára gyulai és Tóth Imre sarkadi polgármester közötti, mostanra már egyebek mellett személyes konfliktust.
Az Orosházi Határõr Igazgatóság Határõrség napja alkalmából rendezett ünnepséget 2007. június 25-én az Orosházi Petõfi Mûvelõdési Központ koncerttermében.
Egyelõre nincs a Fidesz-MPSZ-nek választókerületi elnöke Békés megye 2. számú, Gyula központú választókerületében. Ezt Hír6-nak Tóth Imre, a Fidesz sarkadi és Gajda Róbert, az ellenzéki párt gyulai vezetõje is megerõsítette.
Tizennégy válogatott szépséget láthattak szombat este a gyulai Kossuth téren mindazok, akik ellátogattak a 2007-es Szupermodell Modellversenyre.
Doboz külterületén vasárnap éjjel fél 2-kor egy személyautó fának ütközött. A békéscsabai férfi kocsijával Szanazug irányából Békéscsaba felé tartott, és fának ütközött.
Verekedésrõl érkezett bejelentés a Békéscsabai Rendõrkapitányságra vasárnap hajnalban. Kondoroson, a Gyomai úton egy vendéglõ elõtt többen szóváltásba keveredtek, és a vita tettlegességig fajult.
A Gyulán élõ költõ, író, Kiss Ottó hétfõn este a Mûvészetek Palotájában veheti át az Artisjus-díjat, ami erkölcsi értéke mellett komoly anyagi segítség is.
Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Nyerj Adrienn Kozmetikájától Ilcsi-féle hidratáló elixírt!

Érték: 3.200 Ft Játszom
Nyerjen a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

a Speed Pizza Burger Palacsinta ételeiből!

Érték: 5.000 Ft Játszom
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés